Novi modni brend stiže u Zagreb

Novi modni brend stiže u Zagreb

Designer Outlet Croatia novi modni brend 2021.

Modna scena u Hrvatskoj sve je bolja i raznovrsnija. Jedan od razloga je veliki interes domaće publike za modu, a drugi je činjenica da su taj interes prepoznali svjetski modni brendovi i svoje trgovine otvorili u gradovima diljem Hrvatske. Kada govorimo o hrvatskoj modnoj sceni, Zagreb je bez sumnje njezino središte u kojem iz godine u godine možete pronaći sve veći broj top modnih brendova iz cijelog svijeta. Shopping destinacija koja ne samo da okuplja više od sto modnih i lifestyle dućana, već se ističe i kao mjesto na koje neprestano stižu nova poznata modna imena je Designer Outlet Croatia.

Smješten samo dvadeset minuta vožnje od centra Zagreba, Designer Outlet Croatia brzo je postao popularno mjesto za shopping kojeg obožavaju Zagrepčani, ali i svi njegovi posjetitelji. Uskoro, imat ćemo još jedan razlog više za posjet shopping gradiću – novu modnu trgovinu!

Designer Outlet Croatia novi modni brend 2021.

Nova modna trgovina koja uskoro otvara svoja vrata

Nakon modnih brendova Hugo Boss i Ted Baker, u Designer Outlet Croatia uskoro stiže još jedan odličan modni brend čije je ime postalo sinonim za svestrane modele koje moderne i samouvjerene žene obožavaju!

Priča o ovom talijanskom brendu započela je 1993. godine u Firenzi, a njegovi su modeli odmah privukli pažnju talijanskih, ali i svjetskih obožavateljica mode. Iz kolekcije u kolekciju, svaki od njegovih odjevnih komada i modnih dodataka donosi neodoljivi spoj prepoznatljive talijanske estetike okupane elegancijom i glamurom te nosivosti i svestranosti kojoj uvijek težimo u ormaru i svakodnevnim kombinacijama. Ženstvene haljine i košulje, moderna odijela, cool odjevni komadi od trapera i efektni modni dodaci – u ponudi popularnog talijanskog brenda lako ćete pronaći baš sve za svoj garderobu i stil.

Kreirani za snažne i neovisne žene, modeli ovog brenda ističu se neospornom originalnošću i kvalitetom zbog koje ga tisuće žena nosi i obožava godinama!

Designer Outlet Croatia novi modni brend 2021.

Ovaj talijanski brend uskoro stiže u Designer Outlet Croatia. Njegovo ime još kratko vrijeme ostat će mala modna tajna. Možete li pogoditi o kojem se brendu radi?

Pratite designeroutletcroatia.com i Designer Outlet Croatia Instagram kako biste među prvima otkrili točan odgovor!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori