Ovo će biti najpopularniji high street badići sezone

Ovo će biti najpopularniji high
street badići sezone

Iako se čini daleko, maštanje o sunčanim ljetnim danima i godišnjem odmoru iz dana u dan većim čine nove kolekcije modnih brendova koje polako otkrivaju prve modne trendove i modele za najtoplije dane. Iako se trenutno u središtu modnog svijeta nalaze proljetne kolekcije i prvi proljetni favoriti čije vrijeme tek dolazi, u kolekcijama high street brendova istaknulo se i nekoliko prozračnih modela kao stvorenih za najtopliju sezonu. Uz prve ljetne odjevne komade, high street brendovi predstavili su i svoje prve kolekcije kupaćih kostima za novu sezonu uživanja na pješčanoj plaži ili uz bazen.

Nakon prvih modela s potpisom poznatih beachwear brendova i prvih high street badića, danas vam donosimo pogled na najpoželjnije H&M modele koji će obilježiti još jednu sezonu kupanja i uživanja na plažama. Naravno, riječ je o crnom kupaćem kostimu u pristupačnom i privlačnom high street izdanju.

H&M crni kupaći kostimi koji će obilježiti sezonu

Crni kupaći kostimi i ove će se godine istaknuti u središtu ljetnih trendova. Upravo je to razlog zbog kojeg su se našli i u središtu prve H&M kolekcije kupaćih kostima.

Savršenu uniformu za one bezbrižne dane na plaži high street brend H&M je ove godine zamislio u predivnim modelima kupaćih kostima koji donose spoj klasičnih linija, neutralnih boja s dodatkom nekoliko boja, rebrastom teksturom te efektnim detaljima koji i najjednostavniji kupaći kostim pretvaraju u neodoljivi ljetni statement komad. Iako smo pronašli i nekoliko odličnih modela u zelenoj i smeđoj boji, zvijezda H&M kolekcije kupaćih kostima za proljeće/ljeto 2022. bez sumnje su crni kupaći kostimi.

Jednostavnost i eleganciju crnih modela H&M donosi u dva različita izdanja – u onom romantičnom u kojem ih je spojio s volanima i retro krojevima te onom edgy u kojem ih krase neočekivani izrezi i stroge linije. 

Učitati još
Zatvori