Novi hit model UGGsica koji je osvojio top modele

Novi hit model UGGsica koji je
osvojio top modele

UGG čizmice s godinama su postale vječni klasik, o kojem skoro svatko ima mišljenje. Ipak, nema sumnje da su toliko obožavane jer su ženama (ali i muškarcima koji ih nose) pružile idealan omjer topline i udobnosti. Upravo po tome su UGGsice postale gotovo pa nedodirljive u svijetu čizama i koji god brend je nastojao rekreirati njihov uspjeh, ipak nije došao do te razine popularnosti.

UGG čizmice hit su i ove sezone

Naravno, i ova jesen neće proći bez omiljenih UGGsica, a da će zagrabiti još veći zamah, do znanja su nam dali svjetski top modeli, koji posljednjih dana defiliraju u svojim najdražim UGG modelima.

Nakon Joan Smalls, u UGGsicama su prošetale i Irina Shayk i Emily Ratajkowski čije vam kombinacije donosimo, a tu ne bi bilo ništa neobično, da sve tri nisu isfurale isti model. Odmah smo išle istražiti u čemu je trik i otkrile da je zapravo riječ o posve novom UGG modelu koji se pojavio na tržištu i za kojeg su brojni modni mediji ustvrdili u rujnu kako će se jako brzo prodavati.

UGG Classic Ultra Mini Boots

Taj novi ‘it’ stil, kako mu tepaju, zove se UGG Classic Ultra Mini Boots, a riječ je o najnovijoj verziji postojećeg Classic Mini modela koji već ima vojsku obožavateljica. Ove Classic Ultra Mini čizmice još su niže i suptilnije od originala, skoro kao šlapice u koje u tren oka iskočite i krećete u grad.

Ne sumnjamo da ćemo ove jeseni viđati i brojne druge zvijezde u novom UGG modelu, a ako vam se svidio, dobra je vijest da ih već imaju domaće Karla trgovine, kao i Karla webshop.

Foto: Profimedia, Karla

Učitati još
Zatvori