3 nova brenda torbi za koje ćete htjeti znati

3 nova brenda torbi za koje
ćete htjeti znati

Veseli nas vidjeti toliko novih brendova na modnoj sceni, koji su se specijalizirali isključivo za dizajn modnih dodataka, a naročito torbica. Svaka modna sezona upoznaje nas s novim modnim imenima, a nakon što smo vam ranije ove godine približili rad brendova kao što su Hunting Season, Yuzefi, Nico Giani i Wandler, došao je red i na neke nove brendove koji zaslužuju našu i vašu pozornost. Njihovo vrijeme zapravo tek dolazi i nema sumnje da će svoj proboj u svijest šire publike imati upravo ove jeseni.

Najveća čar ovih torbica leži u činjenici da ih ne nosi baš svatko, a mladi dizajnerski brendovi koji se tek probijaju u prvim kolekcijama imaju bitno pristupačnije cijene od razvikanih modnih brendova čije torbice već godinama uživaju titulu bestsellera. Na koja tri brenda obratiti pažnju ovih dana? Provjerite u nastavku.

WICKER WINGS

Brat i sestra James i Belinda Yu lansirali su Wicker Wings nakon što su otkrili da je njihova baka nekoć ručno plela košare i prodavala ih kako bi zaradila za život. U svom radu spajaju tradicionalne kineske umjetničke tehnike s britanskim rukotvorstvom, a svaki njihov model izrađen je od prirodno uzgojenog ratana i prirodno bojane toskanske kože. Najprofinjenija u kolekciji, svakako je torbica Kuai s preklopnim detaljem, koju smo već zamijetili u rukama nekolicine modnih insajderica, a i high street brendovi već su bacili oko na nju, kako bi nešto slično ponudili u svojim kolekcijama. Wicker Wings torbice upravo su stigle na Net-a-Porter.

 

 

HEREU

Objavu dijeli HEREU (@hereu_)

HEREU torbice čine se stvorene za posljednje dane ljeta i većinu jesenskih dana, pa vjerujemo kako će svojih pet minuta doživjeti upravo u prijelaznoj sezoni. Oslanjaju se na mnoge trendove koje smo viđali u ljetnoj sezoni, no opet imaju neki svoj twist koji ih izdvaja iz mase. Besprijekorno izrađene, HEREU kožne torbe slave folk tradiciju, umjetnost i kulturu španjolskog dijela Mediterana, a brend surađuje s vještim rukotvorcima iz lokalnih zajednica te je svaka torbica zapravo unikat nastao u rukama raznih zanatlija. Colmado je rupičasta kožna košara koja će djelovati najatraktivnije na Instagramu, a Xarxa je najnoviji adut brenda HEREU za jesensku sezonu – torba izrađena od najfinije i najmekše kože obučena u efektnu mrežu. Hit modele brenda pronađite ovdje.

CESTA COLLECTIVE

Veteranke modne industrije Courtney Fasciano i Erin Ryder osnovale su brend torbica Cesta Collective s misijom osnaživanja žena. Svaka njihova torbica ručno je izrađena, a za njih su zadužene žene iz Ruande, koje tradicionalnim tehnikama pletu ove torbice i zatim se one dodatno obrađuju i usavršavaju u New Yorku. Pletenim detaljima dodaju se kožne ručke i pamučna podstava, a moderna silueta košare djeluje još šarmantnije kada u priču uđu ove neodoljive kombinacije prugica i boja. Pronađite ih ovdje.

Foto: Instagram, Net-a-Porter

Učitati još
Zatvori