Nove Veja tenisice koje se već nalaze na jesenskoj listi želja modnih trendseterica

Nove Veja tenisice koje se već nalaze na jesenskoj listi želja modnih trendseterica

Unazad nekoliko godina, tenisice su doživjele pravu malu revoluciju koja ih je iz najudobnije obuće transformirala u najpoželjniji modni dodatak. Tenisice smo odjednom viđali posvuda, a osim što su zadržale svoje mjesto unutar ležernih odjevnih kombinacija, nosile smo ih i u kombinacijama u kojima glavnu ulogu igraju ženstvene haljine i suknje te kao dio modernog poslovnog looka.

I ove jeseni, popularni sportski i modni brendovi predstavili su odlične nove tenisice koje se ističu trendi izgledom i cool karakterom. Među najpoželjnijim modelima istaknule su se nove Veja tenisice.

Brend tenisica koji je osvojio modni svijet

Veja se ne oglašava, posluje isključivo prema etičkim načelima proizvodnje i svoje carstvo tenisica gradi na ekološkim principima. Svi materijali korišteni u izradi ovih tenisica su organski, od gume iz amazonske prašume, preko reciklirane plastike do pamuka iz Brazila. Etički pristup i privlačni dizajn u samo nekoliko godina Veja tenisice istaknuli su kao hit modni dodatak.

Veja V-15 tenisice – novi hit model

Nakon velikog pregleda novih trendi tenisica koje ćemo nositi ove jeseni, a koje možete pogledati ovdje, danas donosimo pogled na novi model trenutno možda najpopularnijeg brenda tenisica na svijetu.

Za novu sezonu, Veja je osvježila svoje popularne modele, ali i dodala potpuno novi model tenisica. Veja V-15 tenisice su visoke tenisice koje se ističu prepoznatljivim elementima Veja dizajna koji su spojeni na novi način. Naglašeni potplat i retro elementi te efektne kombinacije boja ove su tenisice odmah stavile na radar modnih trendseterica i na našu jesensku wish listu. Veja V-15 tenisice dolaze u off-white boji s detaljima u bež, crvenoj ili plavoj boji, u odličnoj kombinaciji dvije nijanse smeđe boje te u all-black izdanju.

Nove modele donosimo u nastavku, a pronaći i naručiti ih možete na veja-store.com.

Foto: Veja

Učitati još
Zatvori