Ovo su nove Veja tenisice za proljeće – i dolaze u neodoljivim bojama

Ovo su nove Veja tenisice za proljeće
– i dolaze u neodoljivim bojama

Kada bismo se morale odlučiti za ‘it’ tenisice koje su diljem svijeta ostvarile masovnu popularnost, u posljednjih nekoliko godina to bi definitivno bile obožavane ‘vejice’.

Sigurno ste i sami primijetili da Veja tenisice osvajaju gradske ulice, a najlakše ćete ih prepoznati po karakterističnom slovu V koji krasi bočnu stranu baš svakog Veja modela. Brend je krenuo s nekolicinom stilova, a nakon što je stekao svjetsku slavu, odlučio se razigrati svoje kolekcije, dodajući u njih svake sezone neke nove elaborirane modele, kao i svoje bestsellere u novim poželjnim bojama.

Proljeće na Veja način

Tako nas i proljeće 2022. upoznaje s novostima u Veja svijetu, koje je brend ovih dana počeo predstavljati na svojim društvenim mrežama. Poznati modeli V-10, V-12 i Campo, u toplijoj sezoni dolaze u neodoljivim vedrim tonovima, od pastelnih do jarkih, a ne sumnjamo da će mnogo pozornosti plijeniti i brušena izvedba V-12 tenisica koja dolazi u pastelnoj color-block kombinaciji.

Naposljetku, ne treba smetnuti s uma da ‘vejice’ nisu još jedne bijele trendi tenisice u nizu, već iza njih stoji doista zanimljiva priča.

Veja brend – više od tenisica

Brend koji je osnovan 2005. godine, odlučio se baviti proizvodnjom tenisica na drugačiji, odgovorniji i osvješteniji način, ostvarujući pozitivan utjecaj kroz svaku fazu njihova proizvodnog procesa. Od dostojanstvenog odnosa prema svakom od zaposlenika koji je zapisan u etičkom kodeksu brenda, pa sve do izrade eco-friendly tenisica od sirovih materijala organskog porijekla; sve oko Veja brenda ima neku ‘feel-good’ notu, zbog koje se brend već godinama fokusira na ono najbolje što može ponuditi, i to bez potrebe za reklamiranjem i marketingom.

Veja tenisice danas možete nabaviti i u Hrvatskoj, a mi smo za vas u nastavku izdvojili nove modele iz kolekcije proljeće 2022., kao i trgovine u kojima ćete ih pronaći!

Karla trgovine

Veja webshop

Foto: Karla, & Other Stories, Veja

Učitati još
Zatvori