Nisu klompe nisu tenisice: Novi Adidas model Superstar pronaći će obožavatelje i hejtere
Nisu klompe nisu tenisice: Novi Adidas model Superstar pronaći će obožavatelje i hejtere

Nisu klompe nisu tenisice: Novi Adidas model Superstar pronaći će obožavatelje i hejtere

Za sam kraj godine, nove Adidas tenisice ugledale su svijetlo dana, no obožavatelji hita Superstar sigurno nisu očekivali ovakav modni twist tog kultnog modela.

Adidas je ovih dana izbacio najnoviji model pod nazivom adiFom Superstar, snažno inspiriranih trendom namjerno neuglednih cipela i ponovno popularnih klompi.

Futurističke Adidas tenisice nemaju vezice

Nove Adidas tenisice oslobođene su zadanih okvira i ideja o tome kako bi klasična tenisica trebala izgledati, a nemaju ni vezice već se navlače poput papuča.

Dolaze u crnoj i bijeloj boji, kako bi pristajale uz baš sve modne kombinacije, od sportskih preko street style kombinacija pa do onih u sport luxe stilu.

 

Tenisice adiFom Superstar izrađene su od 50 posto biorazgradivih elemenata pa spadaju u novu generaciju sportske obuće koja je stvorena za one koji u svakom aspektu svog života žele voditi brigu o okolišu. Zbog futurističkih materijala, tenisice su puno mekše i savitljivije od originalnog modela Superstar koji je zbog same kapice poprilično krut.

Street style publika ipak preferira jednostavnost

Ove godine Adidas je izbacio pregršt atraktivnih i zanimljivih modela, poput tenisica inspiriranih likom Grincha, no njihovim obožavateljima ipak su najdraži jednostavni, klasični modeli i pročišćene siluete. Tako je na svoje ponovno došao model Samba koji je proteklih mjeseci preplavio Instagram profile mnogih trendseterica.

Model adiFom Superstar brzo je pronašao vlasnike

Tenisice adiFom Superstar već su u prodaji diljem svijeta, no samo u određenim trgovinama i web shopovima. Cijena im je 108 dolara. Riječ je o muškom modelu koji kreće s veličinom 40.

Vjerovali ili ne, u američkim web trgovinama već je rasprodan, a kod preprodavača traži se tenisica više.

 

 

 

Sasvim očekivano, avangardni model tenisica adiFom Superstar podijelio je mišljenja publike.

Neki smatraju da su vizualno odbojne te da podsjećaju na peraje, drugi da ikonski model Superstar Adidas nije smio mijenjati na ovakav način, a treći pozdravljaju napredak u smislu ekologije te modni eksperiment kojim se sportski brend Adidas pozabavio kao i smisao za humor kojem je protkan ovaj futuristički model.

U kojem ste vi timu?

Foto: Adidas

Učitati još
Zatvori