Najljepše Mango modele krasi šarmantni točkasti uzorak

Najljepše Mango modele krasi
šarmantni točkasti uzorak

U središtu modnih trendova za sezonu proljeće/ljeto 2022. istaknula se raskošna paleta boja i uzoraka. Uz nijanse žute i neobičnu plavu nijansu koju je Pantone Color Institute proglasio bojom godine, kao jedan od najvećih trendova koji će svoje mjesto pronaći u svakoj kolekciji i garderobi istaknuo se šarmantni točkasti uzorak.

Točkasti uzorak unutar svakog ormar unosi svježinu, ali i bezbroj mogućnosti kada je o kombinacijama riječ. Najjednostavnije siluete u kombinaciji s jednostavnim i razigranim točkastim uzorkom pretvaraju se u efektne komade zbog čega će se upravo točkasti uzorak ove godine istaknuti kao jedan od neodoljivih modnih trendova. Iako naizgled savršeni izbor za one ležerne modele, točkice svakom odjevnom komadu daju i nevjerojatnu moć transformacije te suptilnu eleganciju koja će odlični izgledati i kao dio poslovnog look i svečanih kombinacija. Kako izgledaju točkasti modeli koje ćemo nositi u 2022.?

Točkice u nekoliko odličnih odjevnih komada za svaki dan donijela je najnovija Mango kolekcija.

Točkasti uzorak u novoj Mango kolekciji

Početak proljeća u jedan od najpopularnijih high street brendova donio je međusezonsko sniženje, ali i odlične novitete koje ćemo nositi cijelo proljeće i ljeto. Među najnovijim Mango modelima istaknulo se nekoliko jasnih favorita koji je istaknuo jedan zajednički modni nazivnik – točkasti uzorak!

U najnovijim kolekciji s Mango potpisom, točkasti uzorak ukrasio je najpoželjnije odjevne komade sezone među kojima su se istaknule šarmantne haljine i svestrani topovi. Njegovo trendi izdanje donose statement modeli poput cropped bluze i haljine s otvorenim leđima koji su omiljene točkice spojili s volanima, prorezima i voluminoznim rukavima. U novoj kolekciji s potpisom popularnog high street brenda, točkice nisu zaobišle ni modne klasike – slip suknja u kombinaciji s točkastim uzorkom otkrila je svoje najšarmantnije lice.

Mango točkaste novitete koje ćete nositi cijelo proljeće i ljeto, pogledajte u nastavku, a pronaći ih možete u najbližoj Mango trgovini i na mango.com.

Foto: Mango

Preporuka

Zatvori