Pogledajte što sve donosi nova H&M Studio kolekcija

Pogledajte što sve donosi nova
H&M Studio kolekcija

Jučer je u Art Parku, jedinstvenoj otvorenoj street art galeriji predstavljena nova H&M Studio kolekcija za jesen/zimu 2021. naziva „Queendom“.

Umjetničke instalacije unutar parka poslužile su kao idealna kulisa ovom druženju na otvorenom dok je glazbeni nastup umjetnice Ide Prester Peševski idealno spojio glazbu i modu te zabavio uzvanike. Za odličnu plesnu atmosferu bila je zadužena DJ Rea.

“Upravo je veselje, razigranost,  ali i hrabrost i odvažnost  otvorenog  i beskompromisnog  iskazivanja svojih stavova sve ono zbog čega mislim da je moda  važna, a ova kolekcija savršeno utjelovljuje ta dva,  na prvi pogled nespojiva pristupa.  Oduševljena sam kolekcijom” rekla nam je Ida.

Posebno za ovaj događaj umjetnik Boris Bare kreirao je umjetničko djelo istoimenog naziva „Queendom“ koji se idealno uklopio u ambijent zelenila parka.

Nova H&M Studio kolekcija za jesen 2021.

Dizajnirana za kraljice nove generacije, a inspirirana modnim pionirkama, odvažnim, neustrašivim ženama, koje se ne boje izraziti stav, H&M Studio kolekcija, jesen/zima 2021. kombinira voluminozne oversized krojeve s kombinezonima, second skin pletivom i tajicama te glamurozne, kristalima optočene modne dodatke s uličnim loungewearom

Intenzivna paleta boja počevši s kraljevski plavom, preko moćne ljubičaste i žestoke narančaste i zelene, obilježava kolekciju prepunu referenci na kraljevski stil, izrađenu od od materijala iz održivih izvora, kao što su reciklirani poliester, organski pamuk i reciklirani poliamid.

Ključni komadi iz kolekcije

“Puffer“ jakne,  mini plesna „puff“  haljina i niz hlača širokih nogavica sa zanimljivim otvorima na koljenima ključni su komadi. Svakako valja istaknuti i suvremenu varijaciju trodijelnog prugastog odijela: uska jakna i prsluk u kombinaciji s hlačama vrećastog kroja. Mrežasti topovi posuti umjetnim dragim kamenjem, kao i poput druge kože uski kombinezoni i tajice, hrabro mijenjaju i naglašavaju siluetu.

Modni dodaci  miješajući glamur i borbenost drže se načela maksimalizma – “više je više” pa nas očekuju  gumene ogrlice prstenastog oblika i „choker” koji podsjeća na vodopad u kombinaciji sa željeznim kopčama, koje sadržavaju reciklirani cink i mjed. “Stiletto” čizme visokih potpetica s krupnim potplatom  i teške gumene čizme, djelomično su izrađene od VEGEE, biljne alternative životinjskoj koži, od kože grožđa odbačene u procesu proizvodnje vina, što donosi posebnu draž večernjim kombinacijama.

Kada i gdje kolekcija stiže u prodaju?

H&M Studio kolekcija, jesen/zima 2021. od 9. rujna dostupna je samo online na hm.com.

Foto: PR, H&M

Preporuka

Zatvori