‘It’ boja prijelazne sezone koja će zavladati našim ormarima

‘It’ boja prijelazne sezone koja
će zavladati našim ormarima

Prije nekoliko tjedana doznali smo da će boja 2022. godine, po izboru instituta za boje Pantone, biti ljubičasta po imenu Very Peri. No, poznajući modne trendove, jedno je sigurno; Very Peri neće biti jedina miljenica modne publike, već će se za našu pozornost iz sezone u sezonu nadmetati više atraktivnih nijansi.

A ako je suditi po novitetima koji su posljednjih dana stigli na police i vješalice modnih trgovina, jedna boja već se etablirala kao ‘it’ boja prijelazne sezone. Riječ je o nježno ružičastoj, koja dolazi u idealnom trenutku za osvježiti ormare i dati našoj garderobi i našem stilu nježnu i romantičnu notu.

Nježno ružičasta je najpoželjnija boja prijelazne sezone

Nježna ružičasta kreće se u spektru nijansi koje uključuju i hladne i tople podtonove, a među njima definitivno prednjači puderasto ružičasta, za koju već vidimo da će se zadržati i u našoj proljetnoj garderobi. Zasad nježno roza boju viđamo na puloverima, kardiganima, trenirkama, loungewear kompletima, kapama, šalovima, rukavicama i haljinama, a pronašli smo i jedno fantastično nježno ružičasto odijelo. U nastavku pronađite komade u ovoj ‘it’ boji prijelazne sezone i začinite svoj stil u 2022. godini!

COS

H&M

Foto: COS, & Other Stories, H&M

Učitati još
Zatvori