Jednostavna outfit formula koja uvijek daje isti rezultat – jako chic kombinaciju

Jednostavna outfit formula koja uvijek daje isti rezultat – jako chic kombinaciju

Odabir savršene kombinacije je pravi mali izazov s kojim se susrećemo svako jutro. U potrazi za kombinacijom u kojoj smo istovremeno izgledati sređeno i osjećati se ugodno, spremni smo isprobati baš sve. Novi modni trendovi uvijek su uzbudljivi dodatak garderobi i svakodnevnom looku, no upravo su oni jednostavni i svestrani modni klasici i basic komadi modeli kojima se uvijek iznova vraćamo.

Kako naizgled sasvim obične odjevne komade pretvoriti u efektni look za plažu ili gradske ulice, za dnevne obaveze ili večernja druženja?

Outfit formula s kojom ne možete pogriješiti

Bez obzira na promjenu sezona i nove trendove koje donose, jedan detalj uvijek ostaje isti – neutralna paleta koja spaja crnu i bijelu boju te nenametljive nijanse bež, plave, zelene i smeđe nijanse uvijek je savršeni izbor ako unutar svojih ormara želite kreirati svestranu garderobu u kojoj se svi komadi međusobno slažu i koja nudi bezbroj različitih kombinacija. Iako se odlično slažu s trendi modelima, ti klasični modeli s modernim pomakom i u neutralnim bojama najbolje izgledaju spojeni zajedno. Ova jednostavna outfit formula uvijek daje isti rezultat – chic kombinacije koje će odlično pristajati gotovo svakoj prilici.

Uz nekoliko ključnih odjevnih komada u neutralnim bojama, sve što će vam trebati da uvijek savršeni outfit po uzoru na street style zvijezde je nekoliko efektnih komada zlatnog nakita. Od omiljenih hoop naušnica i ogrlica s privjescima do efektnih komada s dodatkom raskošnih boja koje će odlično izgledati u spoju s neutralnom paletom ostatka outfita.

U nastavku donosimo nekoliko outfit ideja za dnevne i večernje lookove.

Učitati još
Zatvori