Počelo je prvo zimsko sniženje ove godine – izdvojile smo najbolje modele

Počelo je prvo zimsko sniženje ove godine – izdvojile smo najbolje modele

26. prosinac dan je kada svake godine tradicionalno i službeno počinje veliko zimsko sniženje. Baš poput modnih trendova koje na sniženjima možemo pronaći na odličnom popustu, i trendovi u svijetu sniženja u posljednjih nekoliko godina bitno su se promijenili. Promjene su krenule u modnom svijetu, sa popustima i ponudama čija je uloga bila najaviti veliko sezonsko sniženje koje tek dolazi. Ubrzo, umjesto manjih kampanja i ponuda kao najave za veliko sniženje, brojni modni brendovi odlučili su jednostavno krenuti sa sezonskim sniženjima nekoliko dana ili čak nekoliko tjedana ranije. Iako su dosad high street brendovi bili ti koji bi otvorili sezonu velikih sezonskih sniženja, ove godine sezonu je otvorio online shop Net-a-porter.

Online shop čija sezonska sniženja ne propuštamo

U posljednjih desetak godina, sve više kupaca okreće se online shoppingu. Jednostavnost i pristupačnost dva su razloga zbog kojih posljednjih godina sve više ljudi bira online shopping, a ove godine na vrhu liste prednosti online shoppinga kao najvažniji razlog istaknula se sigurnost.

Osim što ćemo kupovinom online izbjeći kaos i gužve velikog sezonskog sniženja, istovremeno, online shopping otvara nam vrata prema tisućama brendova koji svoje trgovine nemaju u Hrvatskoj, ali i najširoj ponudi u Hrvatskoj dostupnih brendova – osobito kada je o modnim brendovima riječ.

Sezonsko sniženje koje nikad ne propuštamo je ono online shopa Net-a-porter koji na jednom mjestu okuplja neke od najvećih, najpopularnijih i najboljih modnih kuća, dizajnera i brendova.

Počelo je Net-a-porter zimsko sniženje 2021.

Od modnih klasika s modernim pomakom do trendi modela, od odjevnih komada do modnih dodataka, Net-a-porter jedno je od onih koje se ne propušta, a na kojem ćete pronaći sve one dizajnerske komade o kojima ste dosad samo maštali. Dva tjedna prije službenog početka zimskog sniženja, Net-a-porter je otvorio sezonu velikih sezonskih sniženja sa popustima do 50% na modele dizajnerskim potpisom.

Među dizajnerskim modelima na zimskom sniženju možete pronaći sve od zimskih favorita poput kaputa i čizama, pletiva i baršuna, preko vječnih klasika poput blejzera, T-shirta i male crne haljine do modela koji će biti savršeni početak vaše garderobe za proljetnu i ljetnu sezonu.

49 najboljih modela iz prvog kruga sniženja

Khaite, Nanushka, Staud, Max Mara, Joseph, Re/Done, Ganni i Manolo Blahnik samo su neki od popularnih modnih imena čije modele već možete pronaći na Net-a-porter zimskom sniženju. Naše favorite s dizajnerskim potpisom čije su cijene sada niže do 50%, izdvojile smo u nastavku!

Michael Michael Kors
Cult Gaia
Khaite
Vince
By Far
Joseph
Nanushka
Staud
Nanushka
Alex Mill
Ulla Johnson
Ulla Johnson
Le 17 Septembre
Loeffler Randall
Ganni
La Ligne
Alex Mill
Staud
Alex Mill
Staud
Les Tien
Ganni
Helmut Lang
Bouguessa
Etro
Ulla Johnson
Holzweiler
Re/Done
Re/Done
Stand Studio
Le 17 Septembre
Nanushka
Envelope1976
The Vampire’s Wife
Gianvito Rossi
Leset
Manolo Blahnik
Theory
Khaite
See by Chloe
Leset
Ganni
Gianvito Rossi
Alanui
Rejina Pyo
Khaite
Joseph
Khaite
Max Mara

Foto: Instagram, Net-a-porter

Učitati još
Zatvori