Najefektniji modni trend koji ćete poželjeti isprobati ovog proljeća

Najefektniji modni trend koji ćete
poželjeti isprobati ovog proljeća

Potpuno očekivano, proljetne kolekcije i prvi ljetni modeli su u središte modnog svijeta unijeli razigranost boja i uzoraka. Od klasika proljetne i ljetne sezone kojima se uvijek iznova vraćamo poput plavo-bijelih prugica i toplih tonova do nekih novih i neočekivanih kolorističkih odabira, modni trendovi oduševili su odjevnim komadima i modnim dodacima u boji. Kao najefektniji trend među trendovima iz proljetne palete boja i uzoraka, ali i najefektniji modni trend za sezonu proljeće/ljeto općenito, istaknule su se boje u svojem najvibrantnijem izdanju – u neonskim nijansama!

Najefektniji modni trend sezone

Nakon prvih proljetnih kolekcija i prvih proljetnih kombinacija koje smo imali prilike vidjeti tijekom nedavno održanih tjedana mode, na samom početku sezone, postalo je jasno da će trend neonskih boja u sezoni proljeće/ljeto 2022. biti življi i popularniji no ikad.

Koje ćemo neonske boje obožavati ove sezone, u kojim modelima dolaze i kako ćemo ih nositi u svakodnevnim kombinacijama?

Neonske boje u street style kombinacijama

Ako se još uvijek niste odvažili na dodatak neonskih boja u svoju garderobu, proljetni i ljetni dani bit će savršena prilika da pronađete savršene modele u savršenim neonskim bojama baš za svoj stil i ormar. Neonske boje istaknule su se u gotovo svakoj modnoj kolekciji, od high street do high enda. Uz raznolikost samih neonskih boja koja počinje u najvibrantnijim nijansama žute i narančaste, uključuje neonsku narančastu, crvenu i ružičastu te završava u neonskoj plavoj i zelenoj, modne kolekcije donijele su i raznolikost modela u neonskim bojama.

Za sve one koji vole igrati na sigurno, ali još uvijek žele dodati trend neonskih boja u svoju proljetnu i ljetnu garderobu, modni dodaci u neonskim bojama bit će savršeni izbor. Za one odvažne, neonske boje ovog će se proljeća nositi od glave do pete, a posebno će efektne kombinacije biti one koje kombiniraju nekoliko neonskih boja. Neonsko odijelo, romantične haljine u neonskim nijansama i bluze u najljepšim proljetnim uzrocima s dodatkom neonskih boja samo su neki od modnih favorita.

Ako tražite outfit ideje kako ovog proljeća nositi neonske boje, bilo da preferirate klasiku ili volite ići u korak s najnovijim trendovima, u nastavku donosimo najbolje street style kombinacije s neonskim bojama u glavnoj ulozi koje će vas sigurno inspirirati!

Preporuka

Zatvori