Neočekivane modne kombinacije koje ćete poželjeti isprobati

Neočekivane modne kombinacije koje
ćete poželjeti isprobati

@aimeesong

Što odjenuti? pitanje je koje nam donosi svako jutro. U potrazi za najboljom kombinacijom, nerijetko ćemo posegnuti za jednostavnim outfit formulama i savjetima koji će oslanjaju na moćan spoj modnih klasika i basic komada. Iako uvijek izgledaju dobro i s njima gotovo da ne možemo pogriješiti, oni istovremeno ne donose uvijek i najefektniji look. Osim u vječnim klasicima i omiljenim ležernim modelima, rješenje za kreiranja savršenih svakodnevnih kombinacija ponekad ćemo tražiti u shopping kako bismo se riješili onog svima poznatog osjećaja da nemamo ništa u ormaru.

Potraga za efektnim lookom krije se upravo u suprotnom pristupu odijevanju i vlastitom ormaru – odmaku od provjerenih formula i kreativnoj igri s odjevnim komadima koji se već nalaze u našem ormaru. Osim što je zabavniji, ovaj pristup potaknut će vas da pronađete ne samo novi način za nošenje istih odjevnih komada i modnih dodataka i tako izvučete najviše iz njih, već i da pronađete svoj stil.

@brittanybathgate

NE TAKO OBIČNE KOMBINACIJE KOJE IZGLEDAJU NEOČEKIVANO DOBRO

Kreativna modna igra unutar ormara pristup je biranju svakodnevnih kombinacija koji obožavaju i popularne trendseterice. Njihovi street style lookovi često otkrivaju neočekivane kombinacije različitih stilova, boja i uzoraka, silueta, krojeva i detalja. Čak i kada su naizgled nespojivi, oni istovremeno stvaraju neke od najefektnijih lookova koje viđamo i donose onu dozu inspiracije koju svi trebamo. Ženstvene kombinacije pronašle su savršeni spoj u sportskim komadima, modni klasici u ležernim komadima s trendi pomakom.

@hannastefansson

Još nekoliko neočekivanih ideja koje će vas potaknuti da pronađete savršenu kombinaciju i dozu zabave u ormaru.

@aimeesong
@aimeesong
@aimeesong
@brittanybathgate
@brittanybathgate
@brittanybathgate
@hannastefansson
@hannastefansson
@emilisindlev
@emilisindlev
@emilisindlev
@emilisindlev
@meganellaby
@meganellaby

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori