Naušnice s motivima iz prirode zavladale su high street kolekcijama

Naušnice s motivima iz prirode zavladale
su high street kolekcijama

Trendovi u nakitu posljednjih su sezona uistinu dovoljno raznovrsni za svačiji ukus, a naušnice su zasigurno najdominantnije i doživjele su veliki come back u kojem još uvijek uživamo. Kako se bliži ljeto one poprimaju sve dominantniji izgled, postaju upečatljivije i glavne nositeljice mnogih lookova, osobito večernjih.

Iako smo u posljednje vrijeme navikli gledati minimalističke zlatne oblike, poput ringova i geometrijskih oblika, sve više brendova u svoju ponudu donosi boje, volumenoznost i razigranost. Tako smo u posljednje vrijeme na web shopovima high street brendova primjetili sve više modela koji zovu na ljeto i već ih lako zamišljamo na večernje haljine i za posebne prigode.

Zara

U prvom planu su naravno cvjetovi, od onih s raskošnim i prepoznatljivim laticama do elegantnih i nježnih oblika. Prate ih morski motivi poput morskih zvijezda, kao i voće, od lubenica, grožđa i grejpa. Za sam početak kombinacije možete upotpuniti zlatnim naušnicama koje samo asociraju na neki od navedenih motiva, a što se više bližimo toplijim danima slobodno se odvažite na šarene i upečatljive komade.

Osim u kolekcijama high street brendova, ove trendi motive pronašli smo i kod dizajnerskih brendova koji su i inače prepoznatljivi po svom dizajnu s pomakom, poput Marnija i Guccija. Svakako su pravi masterpiece koji ćete čuvati zauvijek i moći nositi u nebrojeno posebnih prigoda.

Mango
Reserved
& Other Stories
& Other Stories
Zara
Zara
Massimo Dutti
Zara
Prada, Farfetch
Zara
Zara
Marni, Farfetch
Marni, Farfetch
Zara
Mango
Reserved
Mango
Mango
Mango
Mango
Gucci, Farfetch
Učitati još
Zatvori