Svaki komadić ove obuće napravljen je od biljnih materijala

Svaki komadić ove obuće napravljen
je od biljnih materijala

@happyandhealthy96

Otkako je Meghan Markle prošetala svoje Veja tenisice kada je njezina romansa s princom Harryjem već bila javna, svijet se imao prilike upoznati s konceptom veganske obuće. O nekim brendovima već smo pisali. Po društvenim mrežama su se proširile fotke jako cool tenisica i sandala koje krasi ista etiketa, a baš svaki djelić napravljen je od biljnih materijala. Native Shoes dostavlja i u Hrvatsku, a više o brendu doznajte u nastavku.

Obuća brenda Native Shoes potpuno je prirodna

@nativeshoes

Pogledajte u svoje cipele. Čak i ako ste ekološki osviješteni i pokušavate kupovati proizvode s ‘conscious’ etiketom, vjerojatnost da vaša obuća ima gumu, plastiku i druge umjetne proizvode zaista je velika. Modna industrija se zahvaljujući sve većem podizanju svijesti oko zagađenja okoliša sve više počela okretati održivoj proizvodnji. Što to znači? Najbolje ćemo objasniti na brendu Native Shoes koja u svakom komadu koristi samo prirodne, biorazgradive sastojke i tako čuva okoliš, a i vaše nošenje čini sigurnim. Vizija i misija ove kanadske tvrtke među prvima je poslala pozitivnu poruku svijetu, a drugi brendovi krenuli su njezinim stopama.

@nativeshoes

Ime Native Shoes kreativni tim osmislio je, točnije preuzeo od latinske riječi nativus, što u prijevodu označava mjesto gdje je netko rođen ili pripada. U ovom slučaju misli se na planet Zemlju. Svaki komad izrađen je u skladu sa zakonima prirode što ih cjenovno možda čini skupljima, no kada razmislite o procesu kreiranja samo jednog para to je zaista i opravdano. Čak im je i PETA dodijelila veganski certifikat, a Native Shoes ponosno su ga istaknuli na pakiranjima pod sloganom Beast Free. Na web-shopu zavirite u sve kolekcije koje imaju, a posebno je slatka i ona u minijaturnoj verziji: za djecu.

@xandervintage

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori