Naomi Watts ima recept za odličan jesenski stil

Naomi Watts ima recept za
odličan jesenski stil

Kad pretražujemo internetska prostranstva u potrazi za inspiracijom, nekoliko se imena posebno izdvaja. Victoria Beckham, Dakota Johnson, Lucy Hale, Alexa Chung, Rosie Huntington-Whiteley, samo su neke od žena sa stilom kojim se vrijedi nadahnuti, a među odličnim casual jesenskim kombinacijama otkrili smo recept Naomi Watts koji želimo slijediti.

Svakodnevni stil Naomi Watts

Naomi je poznata po svojim glamuroznim i uvijek vrlo zanimljivim pojavljivanjima na crvenom tepihu, no ono što bira za svaki dan jednostavno je, udobno i efektno. Svoje outfite kreira prema formuli nekoliko ključnih komada koje rotira unutar capsule garderobe, s naglaskom na tip komada koji će najčešće izabrati. Primjerice, blejzer će se uvijek naći kao jedan od ključnih komada u njenom ormaru, kao i dobre traperice, tenisice i niske kožne cipele, najčešće oxfordice.

Modnim dodacima, sunčanim naočalama i torbama ostaje vjerna i po nekoliko sezona zbog čega se zaista možemo poistovjetiti s njenim odabirima. Često naginje prema stilu inspiriranom muškim ormarom – predimenzioniranim blejzerima, košuljama, parkama i kožnim cipelama, koji se vrlo lako uklapa u svačiji dnevni plan. Baš se zbog toga uvijek nađe na popisu najbolje odjevenih celebrityja, čak i kad je riječ o svakodnevnim kombinacijama.

Mi smo danas izdvojili četiri ideje za jesenske dane koji su nam stigli. Lako ih je imitirati, a bit će odlični za opuštene šetnje gradom ili čak casual dane na poslu, ako su dozvoljeni.

Foto: Guliver Image/Splash Images

Učitati još
Zatvori