Ovog ljeta zablistajte uz glamurozan nakit s potpisom
Ovog ljeta zablistajte uz glamurozan nakit s potpisom

Ovog ljeta zablistajte uz
glamurozan nakit s potpisom

Moda je fluidna i brzo se mijenja, stoga imati stila u današnje vrijeme nije jednostavno. Iako su nam dostupni brojni brendovi i u svakom trenutku možemo naručiti što god poželimo, moramo priznati kako nas je takva vrsta dostupnosti dovela do svojevrsnog zasićenja i određene masovnosti po pitanju stila. Teško je biti unikatan i svoj i istaknuti se na pravi način. No, to ne znači da i dalje ne postoje posebne trgovine pomoću čijih komada možete zablistati u masi. Stil je puno više od samog odabira odjeće. On je spoj karaktera, osobnosti, percepcije boja, uzoraka i refleksija našeg pogleda na vizualno. Najbitnija stavka pomoću koje možemo izgraditi vlastiti stil su modni dodaci i odabir istih.

zaks
zaks

Modni dodaci pomoću kojih ćete biti zapaženi

 

Kada govorimo o modnim dodacima, osobito bismo istaknuli nakit. Nakit je univerzalni oblik ukrašavanja. Ima bogatu povijest i tradiciju koja se očuvala do dan danas. Razne konotacije se vežu uz povijest nakita, ali dugo vremena je bio statusni simbol. Danas, nije toliko statusni simbol koliko estetski. Nakit koji nosimo puno govori o nama, a ujedno i podiže svaku kombinaciju. On je završni touch svake žene koja istinski drži do stila. Osobito bismo istaknuli  Zaks nakit koji nam je već godinama prvi odabir. Riječ je o hrvatskom brendu luksuznog nakita koji broji uspješne poslovnice diljem hrvatske. Najpoznatiji su po tradicionalnom nakitu, ali i ostalim komadima koje žene obožavaju.

zaks

Ljeto je u znaku odvažnog nakita

 

Ovog ljeta imate priliku zablistati uz novu Zaks kolekciju nakita pod imenom Reflections. Kolekcija predstavlja glamurozan srebrni nakit koji će savršeno upotpuniti vaše ljetne kombinacije i dati vam posebnu dozu glamura. Ljeti smo opušteni pa u tom smislu biramo i odjeću u kojoj se ugodno osjećamo. Stoga je jednostavne kombinacije potrebno osvježiti karakternim komadima nakita, a Zaks u novoj kolekciji nudi upravo to. Ako ovog ljeta imate važne događaje poput vjenčanja i ostalih svečanih prilika za koje se želite posebno dotjerati, onda su komadi iz ove kolekcije idealan odabir.

zaks

Prekrasne srebrne naušnice Glide pristajat će svakoj ženi. Razigranoj i vibrantnoj kombinaciji ove naušnice dat će posebnu dozu klasike, dok će minimalističku kolekciju osvježiti. S druge strane srebrne naušnice Plant nešto su decentnije i kao takve odličan odabir za sve koji vole upečatljiv, a istovremeno decentan nakit. Ogrlica je najljepši ukras koji žena može imati. Profinjen i senzualan dodatak pristajat će apsolutno svima, a srebrna ogrlica Garden toliko je glamurozna da ju možemo zamisliti i na crvenom tepihu.

zaks
zaks

Srebrne naušnice Divine Drops su s druge strane kombinacija otmjenosti s urbanim pomakom. Naušnice koje možete nositi na svečane prilike, ali i u trendovskim dnevnim kombinacijama kao završni match. Nakit se razvio u nosivu umjetnost. Kao takav, ima puno više značenja od običnog modnog dodatka. Nakit nas veže za određene događaje, uspomene i ljude. Prenosi se s generacije na generaciju i ima posebno mjesto u našim srcima. Upravo zbog toga, uložite u vrijedne komade iz Zaksa koje ćete moći uvijek nositi.

zaks
zaks

Cijelu Zaks Reflections kolekciju možete istražiti, a odabrane modele kupiti u Zaks prodajnim mjestima diljem Hrvatske, te u Zaks webshopu, a sve novosti i novitete pratite na njihovom Instagram profilu.

Učitati još
Zatvori