Dijamantni nakit i zaručničko prstenje koje biramo ove jeseni

Dijamantni nakit i zaručničko
prstenje koje biramo ove jeseni

Jesenske dane uvijek krasi romantičan karakter koji ćemo lako pronaći utkan u bajkovite prizore koji nas okružuju gdje god se okrenuli. Pod prigušenim zrakama sunca ili pod mističnim velom jutarnje magle, okruženi lišćem koje je krošnje, ali i puteljke obojalo u bezbroj raskošnih boja i sa svježinom koja je ispunila zrak i potaknula nas da toplinu potražimo u zagrljaju najdražih osoba, jesenska sezona vrijeme je kao stvoreno za romantične geste.

S bajkovitim prizorima prirode koja se mijenja kao savršenom kulisom, svaka romantična gesta ove će jeseni biti još posebnija uz sjajni nakit koji će, baš poput romantike u jesenskom zraku, nositi poruku i umjesto vas izreći one najslađe i najposebnije čarobne riječi koje će vaši najdraži uvijek rado čuti.

DIJAMANTNI NAKIT – NAJSJAJNIJI NAKIT S NAJPOSEBNIJOM PORUKOM

Dijamanti su uvijek bili više od sjajnog dragulja, a nakit ukrašen jarkim sjajem tih sitnih dragulja uvijek je bio i značio mnogo više od lijepe geste. S bogatom poviješću iza sebe i kao sinonim za onaj savršeni zaručnički prsten o kojem svi maštaju, dijamanti su kroz godine, desetljeća, stoljeća, čak i tisućljeća, uspjeli zadržati posebnost ne samo u svom nezamjenjivom i vječnom sjaju, već i u poruci iza njega.

Bez obzira na nove i uzbudljive trendove, dijamantni nakit ostao je ne samo najsjajniji poklon koji možete nekome pokloniti, već i najposebnija i najromantičnija gesta koje uvijek osvaja srca i izmamljuje osmijeh na lice. Da su jesenska idila i romantične geste iza kojih se nalazi sjaj dijamanta savršena kombinacija potvrdile su i zlatarnice Zaks koje su kreirale raskošnu kolekciju nakita optočenog dijamantima i ponudile sve što vam treba da ove jeseni iznenadite svoje najdraže.

Nova Zaks kolekcija donosi zaručničko prstenje, narukvice, lančiće i naušnice koje je ukrasio sjaj dijamanta – kamena koji nosi poruku iskrene ljubavi i obećanja. Njegova tajna sastoji se koliko u neuhvatljivoj ljepoti savršene igre svjetlosti, toliko i u spoznaji da zaljubljenima donosi nadu u sjajniju budućnost. Uz njegovu prirodnu neuništivost, Zaks je svoje dijamante oplemenio bijelim zlatom koje ih dostojanstveno štiti i čuva snagom plemenitog metala. Iako vrijeme mijenja baš sve, dijamanti uvijek ostaju savršena romantična gesta, a sve one zaljubljene duše savršeni nakit ukrašen neuništivim sjajem dijamanta uvijek će moći pronaći u Zaks asortimanu. Najbolje primjerke dijamanata iz Zaks jesenske kolekcije izdvojili smo u nastavku, a sve ih možete pronaći u najbližoj Zaks trgovina. Više informacija o dijamantnom nakitu, ali i ostalim komadima nakita i satovima iz Zaks ponude potražite na zaks.hr.

ZAKS KOLEKCIJA DIJAMANTNOG NAKITA

Zlatni prsten s dijamantom, od 5.150,00kn

Zlatni prsten s dijamantom, od 5.450,00kn

Zlatni prsten s dijamantom, 32.300,00kn

Zlatni prsten s dijamantom, 10,650,00kn

Zlatni prsten s dijamantom, 11.600,00kn

Zlatni prsten s dijamantima, 7.700,00kn

Zlatni prsten s dijamantima i ametistom, 7.500,00kn

Zlatni prsten s dijamantima i ametistom, 10.500,00kn

Zlatne naušnice s dijamantima i ametistom, 20.500,00kn

Zlatne naušnice s dijamantima, 4.850,00kn

Zlatni privjesak s dijamantom, 2.485,00kn

Zlatni privjesak s dijamantom, 2.400,00kn

Zlatna ogrlica s dijamantom, 1.850,00kn

Zlatna narukvica s dijamantom, 2.550,00kn

Zlatna narukvica s dijamantom, 1.150,00kn

Zlatna narukvica s dijamantom, 2.750,00kn

Zlatna narukvica s dijamantom, 2.750,00kn

Foto: Zaks

Učitati još
Zatvori