Zablistajte u svim prigodama uz odgovarajuće modne detalje koji su neodoljivi
Zablistajte u svim prigodama uz odgovarajuće modne detalje koji su neodoljivi

Zablistajte u svim prigodama uz odgovarajuće
modne detalje koji su neodoljivi

Kada govorimo o modi i stilu, možemo primijetiti kako je posljednje vrijeme naglasak na trendi komadima i detaljima. Modni naglasak je na bojama i uzorcima, a sudeći po novitetima, retrospektivno se vraćamo u retro estetiku. Da biste njegovali vlastiti stil, nije nužno slijepo slijediti trendove jer nas to dovodi do svojevrsnog modnog zasićenja i stila koji kopiraju svi. Modni detalji su ključni da bi se vaš stil razlikovao i imao osobni pečat svojstven samo vama, a nakit je od modnih detalja najvažniji dio dobre ženske kombinacije.

mamić nakit

Nakit Messika – modni detalj sa snažnom pričom

Nakit je najupečatljiviji modni detalj koji žena može imati u modnom outfitu. Nije riječ o samo ‘još jednom’ komadu, već dodatku koji daje poseban touch. Nakit nas veže uz određene uspomene i ljude, podsjeća na važne događaje i kao simbol se prenosi s generacije na generaciju. Upravo zbog toga se u njega uvijek isplati uložiti, a od velikog izbora, posebno bismo izdvojili dijamantni nakit Messika koji je dostupan u luksuznom butiku Mamić 1970.

Modni izričaj trenutno je u znaku odvažnih outfita, stoga je nakit Messika idealan dodatak kao spoj klasike i trenda. Messika žena je odvažna u načinu na koji nosi i kombinira ovaj nakit posebnog dizajna koji ističe vašu osobnost, ten i stil. Modni detalji koji izlaze iz klasičnih konotacija pozivaju na hrabro kombiniranje i nizanje modela iz različitih kolekcija.

mamić

Bilo da je riječ o prstenju ili narukvicama, raznolika ponuda iz nove kolekcije će vas osvojiti na prvu. Statement detalj, koji možete nositi zasebno ili u kombinaciji sa satom i ostalim nakitom je bangle Move Romane. Čvrsta narukvica sa skrivenim sistemom za zatvaranje je bezvremenski komad. Dorađena do samog vrhunca i ukrašena nitima dijamanata koji simboliziraju život i savršenstvo, na vašem zapešću će djelovati poput decentne, a svjetlucave tetovaže.

Narukvice, kao omiljeni ukras volimo nositi, a iz Messika kolekcije bismo izdvojili i bangle Move Noa . Detalj uravnotežene estetike možete nositi na sve prigode jer dizajn odiše jednostavnom estetikom i čistoćom 18-karatnog zlata s 3 dijamanta koja se pokreću. Dijamanti u pokretu su potpis kolekcije i upravo to narukvicu čini zaista posebnom.

Prstenje je modni detalj koji volimo nositi neovisno o prigodi. S njim obilježavamo posebne datume u životu i pokrećemo nove tradicije, dok ujedno daje posebnu notu našem stilu. Messika je u potpunosti redefinirala tradicionalni način nošenja nakita i predstavila nam modele koji svojom snagom i elegancijom postaju naš svakodnevni omiljeni odabiri.

Donosimo dvije kolekcije koje su osvojile dame diljem svijeta i postale ovogodišnji favoriti. Prstenje iz kolekcije My Twin predstavlja savršen savez dijamanata elegantnog reza u obliku smaragda i senzualnog u obliku suze. Jedinstven dizajn je simbol nevidljive veze i odiše modernom romantikom.

Ako ipak želite nešto drugačiji dizajn, predlažemo prstenje Glam’azone čiji smioni dizajn je prepoznala i modna diva Beyonce. Prsten je obogaćen detaljima u vidu redova dijamanata i zlata, te ostavlja dojam egzotičnog izgleda zbog čega je jedan od favorita senzualnih i samouvjerenih žena. Kreacije iz kolekcije Glam’azone utjelovljuje snažan karakter i skladne proporcije te su vječni modni klasik koji vrijedi imati.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori