S trenirkama još uvijek nije gotovo – ovo su novi modeli u kojima ćemo provoditi vikende

S trenirkama još uvijek nije gotovo – ovo su novi modeli u kojima ćemo provoditi vikende

2020. godina u modnom nas je smislu okrenula u smjeru nečeg potpuno neočekivanog, a to su redom bile trenirke i loungewear setovi koje smo nabavljale u raznim varijacijama na temu, stavljajući na visoko prvo mjesto udobnost i slobodu pokreta. Bilo da se radilo o kombinaciji za ‘home office’ ili pak stylingu u kojem ćemo skočiti po namirnice, na kavu i u šetnju prirodom, trenirka je većinu 2020., pa i 2021. godine, bila neosporni favorit svih ženskih, baš kao i muških garderoba.

Trendovi za jesen 2021. ipak nas žele vratiti natrag na utabane staze, pa na policama i vješalicama modnih trgovina počinjemo viđati odjevne komade za sve moguće prigode: formalne, svečane, ležerne. Iako ćemo se ponovno razveseliti nekom uzbudljivom modnom komadu koji priča ‘pet svjetskih jezika’ i s kojim ćemo začiniti svoj kućni party ili večernji izlazak s prijateljicama, činjenica je da se svojih omiljenih trenirki koje su nam pokazale tu udobniju stranu života nećemo tako skoro riješiti.

Nova sezona skoro je tu, a nekoliko brendova pobrinulo se da i ove jeseni možemo nabaviti cool trenirku u kojoj ćemo provesti ovakve prohladne vikende. Jedan od njih je i Oysho, čiji su modeli nešto najudobnije što ćete isprobati. U nastavku donosimo naše favorite!

Oysho trenirke za jesen 2021.:

Foto: Oysho

Preporuka

Zatvori