Kupaći kostimi s ‘wow’ faktorom koje želimo ovo ljeto

Kupaći kostimi s ‘wow’
faktorom koje želimo ovo ljeto

Tek dva dana dijele nas od službenog početka ljeta koje donosi još jedan produženi vikend i početak sezone uživanja na plažama zbog čega je sada savršeni trenutak da u svoju garderobu dodamo novi kupaći kostim.

Iako će produženi vikend mnogi iskoristiti za bijeg iz gradske vreve i odmor uz obalu mora, vrijeme godišnjih odmora tek stiže. Nakon što smo u svoju garderobu dodali ključne odjevne komade i modne dodatke za ljeto, kupaći kostim jedna je od onih stvari čiju kupovinu volimo odgađati do zadnjeg trena. Ipak, sve raznovrsnija ponuda i sve veći broj linija kupaćih kostima u ponudi popularnih modnih brendova, ali i sve veći brendova posvećenih upravo kupaćim kostimima, taj zadatak čine bitno jednostavnijim.

Svaka nova sezona donosi nove trendove i modele kupaćih kostima koji jednostavnu kombinacija za plažu pretvaraju u efektni ljetni look. Koji modeli kupaćih kostima će obilježiti ljeto ispred nas i istaknuti se na svakoj plaži?

Najefektniji kupaći kostimi za ljeto ispred nas

Baš poput novih trendova i modela, svaka nova modna sezona donosi i nove bestsellere. Daleko od tek popularnih komada, najpoželjniji modeli sezone nerijetko dolaze i s listom čekanja ili s naznakom rasprodano. Ljetna lista modnih bestsellera ne bi bila potpuna bez nekoliko modela kupaćih kostima. Kao najpopularniji kupaći kostimi ovog će se ljeta istaknuti oni najefektniji. Uz klasične bikini i jednodijelne modele, u središtu ljetnih ormara i modnih trendova istaknuli su se kupaći kostimi s wow faktorom. U razigranim uzorcima te jarkim i pastelnim bojama koje će istaknuti vaš preplanuli ten, ljetna sezona ove godine donosi modele koji su, unutar poznatih modela, prigrlili trenutne modne trendove i fokus stavili na upečatljivi izgled kupaćih kostima.

U nastavku donosimo najpoželjnije kupaće kostime s wow faktorom za dugo, toplo ljeto ispred nas.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Oysho, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori