Najpopularniji high street modeli sezone koji su već zavladali Instagramom

Najpopularniji high street modeli sezone koji
su već zavladali Instagramom

Nova sezona je savršeno vrijeme za novi početak – kako izvan, tako i unutar naših ormara. Od kalendarskog početka zime dijeli nas još mjesec dana, no hladni dani u našim su garderobama već označili njezin početak. U potrazi za modnim favoritima za one zimsku sezonu, zavirili smo na Instagram gdje se već istaknulo nekoliko prvih modnih favorita za hladne dane.

Modni favorit s Instagrama

Svaka sezona donosi nove trendove i kolekcije koji će uvijek istaknuti nekoliko najpoželjnijih komada kako na high end sceni, tako i u kolekcijama high street brendova. Hype koji se može stvoriti oko jednog odjevnog komada ili modnog dodatka stavit će ga na shopping liste svih modnih entuzijasta, a s obzirom na relativno pristupačne cijene koje ih krase, najpoželjniji komadi s potpisom high street brendova nerijetko će u nekoliko dana nestati s polica. Najpopularniji high street komadi za zimske dane već su osvojiti ormare našim omiljenih modnih trendseterica i njihove Instagram profile.

Iako su prije tek nekoliko godina promišljene i pomno kurirane kolekcije s high street potpisom bile pozitivno iznenađenje, danas su standard kojem high street brendovi teže, a njihova sve brojnija publika traži. Kako bi zadovoljili svoje obožavatelje, high street brendovi i ove su zime posegnuli za provjereno dobrom kombinacijom klasika, basic modela i najpoželjnijih trendova sezone. Kombinacija je to koju nose svi najpoželjniji high street komadi koji su već osvojili Instagram, a svoje mjesto jednako će lako pronaći u baš svakom ormaru.

Najpoželjniji high street komadi sezone

Od najpoželjnijih kaputa i najugodnije pletiva do trendi čizama i odličnih traperica s high street potpisom, u nastavku donosimo trenutku najpopularnijih high street komada i outfit ideje kako ih nositi ove zime!

Karirani kaput

H&M haljina najpopularniji high street komadi zima 2020./2021.
H&M

Mango must have modeli

Mango kaput najpopularniji high street komadi zima 2020./2021.
Mango
Mango kožne hlače najpopularniji high street komadi zima 2020./2021.
Mango

High street kaput koji ćete nositi godinama

H&M kaput najpopularniji high street komadi zima 2020./2021.
H&M Premium Quality

Foto: Instagram, & Other Stories, Arket, COS, H&M, Mango, Weekday, Zara

Učitati još
Zatvori