Najbolji novčanici za ljeto

Najbolji novčanici za ljeto

Postoje te neke stvari bez kojih nam je izlazak iz kuće jednostavno nezamisliv, a jedna od njih dolazi s područja modnih dodataka, no u stvarnosti je mnogo više od još jednog u nizu ženskih ili muških asesoara. Govorimo, naravno, o novčaniku, koji je kroz godine postao i ostao naš vjerni pratitelj. Koristimo ga u nebrojeno mnogo situacija, a za njime posežemo baš svakog dana.

Svima nam je k tome jako dobro poznat scenarij u kojem odlazimo na posao ili u trgovinu i zaboravimo na svoj novčanik. U tim trenucima osjećamo se nepotpuno, pa čak i pomalo izgubljeno, svjesni činjenice koliko nam je ovaj ‘dodatak’ zapravo bitan i bez njega više ni ne zamišljamo svoju svakodnevicu.

Od tradicionalnih do novčanika novih generacija

Trendovi nisu zaobišli ni svijet novčanika, bilo da su oni modnog ili pak lifestyle karaktera. Svake godine upoznajemo se s brojnim inovacijama koje nam olakšavaju svakodnevni život, a taj tempo prate i novčanici te sve češće doživljavaju transformaciju kako bi se savršeno prilagodili našem načinu življenja i uobičajenom dnevnom ritmu.

Tako ćemo kod raznih modnih brendova primijetiti širok raspon novčanika koji sežu od onih sasvim tradicionalnih do bitno modernijih opcija. Kada je riječ o trendovima u svijetu novčanika, primjetno je kako ih sve više preferiramo u njihovom malom, kompaktnom i praktičnom izdanju. Veliki novčanici prepuni novčanica, kovanica, kartica, računa i posjetnica polako postaju prošlost, prepuštajući mjesto na sceni elegantnijim varijantama koje zauzimaju mnogo manje prostora u našim omiljenim torbicama. Zato toliku popularnost trenutno uživaju novčanici koji dolaze u obliku etuija za kartice, a pravi hit među mlađim generacijama definitivno su digitalni novčanici kojih u fizičkom obliku zapravo ni nema, jer postoje isključivo na ekranu našeg mobitela.

Najbolji novčanici koje ćete ovog ljeta nositi svugdje

Ako ste i vi ovog ljeta spremni preći na novčanik nove generacije, jer o ovakvom tipu upravljanja novcem i plaćanjima stalno slušate od svojih oduševljenih prijatelja, pravi je trenutak da saznate za Aircash!

Aircash je besplatni mobilni novčanik za slanje i primanje novaca te plaćanja, čiji je legitimitet, sigurnost i validnost na području Europske Unije svojom licencom potvrdila i Hrvatska narodna banka. On omogućuje brz i siguran prijenos novca između korisnika, fizičkih i pravnih osoba te trenutačno plaćanje usluga, a sve što morate napraviti kako biste počeli testirati i koristiti Aircash je preuzeti aplikaciju u App Storeu ili na Google Playu.

Najveće prednosti ovog digitalnog novčanika su slanje novca drugima, a novac možete isplatiti sa svog Aircash novčanika BEZ NAKNADE na svim PBZ bankomatima u Hrvatskoj, a pritom čak ni ne morate biti korisnici PBZ kartica niti klijent banke. Aircashom imate mogućnost trenutačno uplatiti novac na svoj Aircash digitalni novčanik, gotovinom, kreditnom ili debitnom karticom. 

Za sve one koji ne vole čekanje u redovima za plaćanje računa, uz Aircash možete iz udobnosti svog doma, samo jednim klikom unutar Aircash novčanika i skeniranjem barkoda plaćati sve račune za kućanstvo, a na naplatu dolaze sa svim ostalim  troškovima na kreditnoj kartici.

Ako volite putovanja i ovog ljeta planirate posjetiti neotkrivene dijelove Hrvatske, svoj ENC uređaj uz Aircash aplikaciju možete odmah nadoplatiti i provjeriti stanje i to samo jednim klikom, a pritom ćete dobiti više od 22 posto popusta.

Plaćanje parkinga, upisivanje registarske oznake i traženje parking zone, posebno kad smo u žurbi, zna biti dosta izazovno, a uz Aircash aplikaciju i to je mnogo jednostavnije. Samo jednim klikom možete platiti parking te dodatno zaraditi 10 kuna na svom Aircash novčaniku prilikom prvog plaćanja.

Ako imate klince, koje zbog odličnog uspjeha u školi želite nagraditi, Aircash vam nudi kupnju PlayStation bona ili produžetak PlayStation PLUS članstva, a pri prvoj kupovini očekuje vas dar od 10 kuna na vašem Aircash digitalnom novčaniku.

Aircash možete preuzeti na APP Storeu ili na Google Playu, a u nastavku pronađite još neke trendi novčanike za ljeto.

& Other Stories
& Other Stories
Aldo
Aldo
Aldo
Coccinelle
H&M
Mango
Mango
Marc Jacobs
Marc Jacobs
Massimo Dutti
Replay
Replay
Uterque
Učitati još
Zatvori