Najljepši modeli dioptrijskih okvira na 50% popusta koji će posebno istaknuti vaš stil
Najljepši modeli dioptrijskih okvira na 50% popusta koji će posebno istaknuti vaš stil

Najljepši modeli dioptrijskih okvira na 50% popusta koji će posebno istaknuti vaš stil

Svaka žena ima vlastitu priču o uspjehu i trnovitom putu koji ju je vodio do ostvarenja svojih ciljeva. Inspirativne, pametne i snažne #AndaLadies kao formulu svog uspjeha ističu da je u životu najvažnije raditi ono što voliš!

Mirna, Lada i Nabilah posjeduju prirodnu ljepotu i ženstvenost, ali njihova prava ljepota krije se u snažnom karakteru koju svaku od njih čini jedinstvenom, a to često izražavaju i u svom modnom stilu.

Suvremena žena može postići sve što želi, a na tom putu važno je da se osjeća samouvjereno i ugodno u svojoj koži. Ima li boljeg modnog detalja od dioptrijskih naočala koji će istaknuti svakodnevni i poslovni look s elegantnim twistom?

Lada kao vizažistica uživa u izazovu isticanja očiju kroz dioptrijske okvire, Mirna u ulozi dugogodišnje voditeljice ističe da su joj dioptrijske naočale „injekcija samopouzdanja“ posebice kada se nalazi pred kamerom.

Nabilah je bivši model s internacionalnom karijerom, uvijek modno osvještena te se ne boji riskiriati s modom, a dioptrijski okviri su joj must have u garderobi pa tako za svakodnevni look preferira diskretne okvire, a za večernje prigode, svoj stil nerijetko začini upečatljivim okvirima. Saznaj koje savjete i modne trikove imaju #AndaLadies za tebe!

Moj najveći izazov za uspjeh bio je…

Nabilah: Promjena karijere. Naime, kada sam se preselila u Hrvatsku i postala majka, od nekadašnje grafičke dizajnerice odlučila sam se okušati kao profesionalna vizažistica. Svoju strast prema šminkanju pretvorila sam u posao uz upornost i fokusirani rad. Vjerujući u sebe pokrenula sam uspješan posao, povezala ga s društvenim mrežama i tako je sve krenulo.

Mirna: Izići iz komfort zone. Pobijediti samog sebe uvijek mi predstavlja najveći izazov, no kada to postigneš – znaš da možeš sve!

Lada: Ostvariti svoj san bez velikih financijskih potpora. Oslananjući se sama na sebe, na svoj rad i edukaciju, uspjela sam se ostvariti u onom što sam oduvijek željela. Pritom sam naučila da je na putu ka uspjehu najvažnije ne razočarati samog sebe.

Modni trik za damski poslovni look…

Nabilah: Klasično, crno odijelo. Također, za casual poslovni look volim obući kvalitetan sako s dvostrukim kopčanjem, tamne traperice, gležnjače i sve začiniti dioptirijskim naočalama kao završnim touchem.

Mirna: Dobra torba, odijelo, dobre naočale i osmijeh uvijek pale!

Lada: Lijepi sako i odvažne dioptrijske naočale koje daju dojam ozbiljnosti i damskog poslovnog looka.

Savjet za uspjeh mladim ženama…

Nabilah: Budite uvijek iskreni prema sebi! Vjerujte sebi i svojoj intuiciji, a najvažnije je da ste okruženi ljudima koji će vam pružiti podršku bez obzira na sve.

Mirna: Slijedite svoje snove bez obzira što netko o njima misli i uvijek budite ono što jeste.

Lada: Vjerujte u sebe i nemojte se bojati pokazati ono u čemu ste dobre. Nema što jedna žena ne može!

#AndaLadies uskočile su u modnu priču kako bi pokazale koji su modeli naočala u trendu ove sezone. Iskoristi do 50% popusta u svim Optika Anda poslovnicama do 24.12.2022. i osiguraj pogled za pamćenje u Novoj godini! Pronađi najbližu Anda poslovnicu i podijeli s nama svoje #AndaLadies trenutke.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori