Spavaćice lijepe poput haljina u kojima možete provesti cijeli uskrsni vikend

Spavaćice lijepe poput haljina u kojima
možete provesti cijeli uskrsni vikend

Ispred nas je uskrsni vikend koji će se zbog trenutne situacije bitno razlikovati od klasičnog blagdanskog vikenda. Iako ćemo, kao i svake godine, u omiljenim uskrsnim specijalitetima uživati u svojim domovima, ove ćemo godine preskočiti tradicionalne posjete obitelji i prijateljima. Ipak, svaka situacija ima i svoju pozitivnu stranu – umjesto spremanja za obilazak domova naših najdražih, uskrsni vikend možemo provesti u pidžami, a posjete zamijeniti telefonskim ili video pozivom.

U potrazi za najljepšim pidžamama u kojima bismo rado proveli svaki, pa tako i vikend ispred nas, zavirili smo u proljetne kolekcije omiljenih brendova kada je o odjeći za spavanje riječ i savršeni odgovor pronašli u romantičnim i lijepim spavaćicama.

Oysho

Spavaćice koje ćemo nositi kao haljine

Najljepše spavaćice ove se sezone ne razlikuju puno od naših omiljenih proljetnih haljina, ali dolaze s dodatnom dozom neodoljive udobnosti. Među it modelima spavaćica istaknuli su se omiljeni krojevi haljina poput košulja-haljine i slip haljine, dok im dužine, baš kao kod najpoželjnijih proljetnih haljina, variraju od mini do maxi dužine. U bijeloj boji, nježnim bež tonovima, pastelnim nijansama ili zavodljivim tamnoplavoj i crnoj, proljetni modeli spavaćica izgledaju bolje no ikad. Uz najdivnije nijanse proljetne palete, nove modele spavaćica krase i najljepši prugasti i cvjetni uzorci te trendi detalji poput voluminoznih puf rukava, mašna, izvezenih motiva i statement otvora na leđima.

Zara Home

Neki od brendova kojima se svake sezone vraćamo u potrazi za najljepšim modelima za spavanje, a u čijim smo aktualnim kolekcijama pronašli spavaćice koje će ovog proljeća biti naše omiljene kućne haljine su Oysho čiji modeli spajaju romantične uzorke, pastelne nijanse i ženstvene krojeve te Zara Home koja donosi malu bijelu spavaćicu u nekoliko neodoljivih modela.

Uz najljepše high street modele, divne modele pronašli smo i u high end kolekcijama. Emilia Wickstead donosi modele s naglaskom na ljupku englesku estetiku. Brend Kilometre Paris bijele košulja-spavaćice s izvezenim zaštitnim simbolima gradova Paris, London, New York, San Francisco i Miami. Najzavodljivije spavaćice pronašli smo u kolekciji s potpisom dizajnerice Lorete Caponi u modelima koji spajaju slip krojeve, detalje od čipke te tamnoplavu i crnu boju. Trendi modele pronašli smo i u najnovijoj kolekciji brenda Yamamay koji se uvijek nalazi na našoj listi omiljenih brendova kada je riječ o donjem rublju i odjeći za spavanje.

Najljepše spavaćice u kojima ćemo spavati, ali i provoditi cijele vikende, izdvojili smo u nastavku!


Oysho


Kilometre Paris


Zara Home


Emilia Wickstead


Yamamay


Loreta Caponi

Foto: Instagram, Matches Fashion, Oysho, Yamamay, Zara

Učitati još
Zatvori