Iva Radić nosi ekskluzivnu H&M x Giuliva Heritage kolekciju

Iva Radić nosi ekskluzivnu H&M x
Giuliva Heritage kolekciju

Naša ‘novo normalno’ svakodnevica stvorila je neke nove modne paradigme pa nam se jesen koja se bliži u modnom smislu čini sve samo ne tipičnom.

Na sasvim novi način, jesen promišljaju i poznati modni brendovi pa tako i omiljeni high street brend H&M, koji je za nadolazeću sezonu pripremio jednu od nama najdražih kolekcija predstavljenih u posljednje vrijeme. Ova kolekcija je doista nesvakidašnja i neponovljiva, jer riječ je o dizajnerskoj suradnji limitiranog karaktera, u kojoj snage prepliću najbolje karakteristike švedskog i talijanskog dizajna, postavljajući novi modni smjer za jesen 2020. – povratak bezvremenskoj modi, kvalitetnim materijalima i vrhunskoj izradi.

H&M x Giuliva Heritage

Na kolekciji o kojoj vam govorimo zajedno su radili H&M i talijanski obiteljski brend Giuliva Heritage, iza kojeg stoje supružnici Margherita Cardelli i Gerardo Cavaliere. Oni su od samih početaka svog modnog djelovanja vrlo strastveni po pitanju bezvremenske ženske mode izrađene od izuzetnih materijala, jer smatraju da jedino ona traje vječno. Baš takva je i ova kolekcija nastala s H&M-om; donosi nam klasične siluete posuđene iz muškog ormara i interpretirane na bezvremenski elegantan i ženstven način. U kolekciji smo zagrebačkim ulicama prošetale s Ivom Radić, osnivačicom Journal.hr-a, koja je savršeno utjelovljenje ove suradnje dva poznata brenda. A komade iz kolekcije kupovati možete od danas – u H&M trgovini na Cvjetnom trgu u Zagrebu, gdje su oni dostupni u limitiranim količinama, te u webshopu brenda.

Look 1 iz H&M x Giuliva Heritage kolekcije: blejzer, košulja, dolčevita i hlače
Look 2 iz H&M x Giuliva Heritage kolekcije: košulja i hlače
Look 3 iz H&M x Giuliva Heritage kolekcije: blejzer i hlače

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori