Najefektniji komadi iz novih kolekcija

Najefektniji komadi iz novih kolekcija

Nova sezona je na pomolu, a s njom i svi uzbudljivi trendovi koje proljeće i ljeto neminovno donose sa sobom. Nakon nekoliko mjeseci beskrajnih slojeva pletiva, kaputa, duplih čarapa i slično, jedva čekamo uskočiti u lagane i lepršave materijale kroz koje će se odraziti i naše veselije raspoloženje.

Ako kupujete samo jedan komad, neka bude jedan od ovih

Kolekcije koje sad u velikom broju pristižu u trgovine s novim komadima koji pune police, zaista nam pružaju svu slobodu bezbrižnog shoppinga. No što ako ste ove sezone odlučili nadopuniti svoju garderobu samo jednim komadom? Onda se treba baciti u potragu za upečatljivim dizajnom, nečim što će se uklopiti u vaš svakodnevni stil, ali će dodatno začiniti look i podići samopouzdanje.

Efektni komadi ove sezone dolaze u obliku zanimljivih boja i uzoraka, čak ne toliko dekonstruiranih krojeva kako je nalagao minimalizam. Krećemo se prema maksimalizmu s bogatim žutim, plavim, ružičastim i crvenim tonovima te uzorcima kao što je klasično cvijeće ili nanovo omiljeni leopard i zmija. Neće nedostajati ni omiljenih prugica, pa isto tako ni volana i mašni koji pouzdano imaju moć nadograditi jedan običan komad.

A kakve upečatljive komade kriju H&M i Zara? Izdvojili smo naše favorite u nastavku…

H&M

Zara

Foto: H&M, Zara

Učitati još
Zatvori