Modni favoriti za rad od kuće u kojima ćete se osjećati i ugodno i spremno za nove radne izazove

Modni favoriti za rad od kuće u kojima ćete se osjećati i ugodno i spremno za nove radne izazove

Nadamo se da ste se, ako vam to posao dozvoljava, pridružili inicijativi #OstajemDoma i da trenutno svoj posao obavljate ih sigurnosti svojih stanova i kuća. Način na koji radimo samo je jedna od brojnih stvari koje je u našoj svakodnevici promijenila pandemija koronavirusa. Kako pronaći motivaciju i ostati produktivan kroz ovo izazovno razdoblje? Uz male promjene, svoju tipičnu radnu rutinu preselite u svoja četiri zida. Jasno odvojite radno vrijeme i vrijeme za opuštanje koje je trenutno rezervirano za sve one male kućne rituale poput čitanja, gledanja serija i kuhanja. Unutar radnog vremena stvorite jasan plan s fokusom na popis zadataka i obaveza. Osim što ćete tako biti sigurni da ste napravili sve to ste trebati, svaki prekriženi zadatak donosi i osjećaj postignuća i satisfakcije.

Uz dobru organizaciju, jednostavan trik za produktivne radne dane kod kuće krije se i unutar naših ormara. Iako ostati u pidžami cijeli dan zvuči i više nego primamljivo i iako je sasvim u redu priuštiti si takav dan, jutarnje spremanje za posao, čak i kada ga obavljamo doma, važan je dio svakodnevne rutine i odličan početak radnog dana.

Odjevni komadi koje biramo za rad od doma

Jutarnje spremanje za posao u uredu i jutarnje spremanje za posao od doma ipak donose neke razlike. Novi način rada u našim će ormarima istaknuti nove modne favorite i stvoriti novi poslovni look. Kako biste se istovremeno osjećali i ugodno i spremno za sve poslovne izazove kojih nam ovih dana ne nedostaje, savršenu dnevnu uniformu pronađite u spoju poslovnih klasika i ležernih basic modela koje uvijek biramo za boravak kod kuće.

Među modnim favoritima za rad od doma istaknut će se košulje i pletivo oversized kroja, traperice s elastinom koji im daje dodatnu dozu udobnosti te hlače ležernog kroja i širokih nogavica. Uz najudobnije odjevne komade iz poslovne garderobe, u svakodnevne kombinacije za rad od doma dodat ćemo i ležerne basic modele poput tajica, omiljenih T-shirtica te trenirke. Ako tražite dodatni začin za jednostavne i ležerne dnevne kombinacije za rad od doma, uvijek im možete dodati omiljene modne dodatke poput decentnih komada nakita ili svilene marame.

Dozu outfit inspiracije donosimo vam u nastavku.

Učitati još
Zatvori