Ljetni Tommy Hilfiger komadi koje ćete obožavati nositi ove sezone
Ljetni Tommy Hilfiger komadi koje ćete obožavati nositi ove sezone

Ljetni Tommy Hilfiger komadi koje ćete
obožavati nositi ove sezone

Brend Tommy Hilfiger uz podršku Journala organizirao je  aktivaciju pod nazivom Tommy Hilfiger Weekend Getaway jer se radilo o prekrasnom vikendu u kojem su sudjelovali popularni Influenceri iz cijele regije. Prva dva dana uživali su u raznim aktivnostima, a treći dan je rezerviran za povijesnu šetnju gradom i posjet Tommy Hilfiger flag storeu. U aktivaciji je sudjelovalo devet Influencera iz regije koji su različiti i posebni svaki na svoj način. S obzirom na to kako je naglasak kolekcije na samoizražavanju i individualnosti, mladi profesionalci su se trebali kreativno izraziti birajući Tommy Hilfiger održive outfite za svaki dan.

Povijesna šetnja gradom

Zadnje jutro je bilo predviđeno za povijesni obilazak grada zajedno s turističkim vodičem. Razgledavanje je krenulo s rive, gdje su Influenceri prošli kroz Dioklecijanove podrume da bi završili na prekrasnom Peristilu. Očarani ljepotama Splita i rimskom palačom slušaju o vremenu cara Dioklecijana i razvoju povijesne baštine u kojoj danas uživamo. Zaista je poseban osjećaj šetati palačom starom dvije tisuće godina koja je na listi svjetske baštine i upijati lokalni duh grada. Za ovu prigodu odabrali su casual kombinacije idealna za srediti se za kavu u gradu i ostati primijećen. Posebno bismo istaknuli strukiranu plavu rupičastu haljinu koja se savršeno uklopila na špagerice na platformu. Kombinacija koja je idealna za ljetne gradske šetnje u kombinaciji s modnim detaljem u vidu svilene marame.

Jako nam se sviđa Tommy Hilfiger preppy suknja, koja ostavlja školski opušteni dojam u sinergiji s lanenom košuljom neobavezno zavezanom oko struka. Muške lanene bermude s laganim tropskim uzorkom su savršena sinergija s lanenom košuljom. Ove sezone hit su mini torbice, pa se malena roza Tommy Hilfiger mini torbica izdvaja kao savršen modni detalj koji se isplati imati.

Posjet Tommy Hilfiger trgovini i razgledavanje nove kolekcije

Zadnja stanica prekrasnog vikenda je posjet Tommy Hilfiger trgovini, gdje Influenceri razgledavaju novu kolekciju i dobivaju prigodne poklone. Nova Tommy Hilfiger kolekcija ima slogan „Make your move“, jer slavi individualnost i samoizražavanje. Kolekcija slavi stilsko izražavanje s ključnim komadima koje su Influenceri u ova tri dana sami birali. Kreativno su se izražavali, koristeći maštu, ali i poštujući estetiku brenda, stoga je cijela kolekcija spontana i razigrana.

Politika brenda nalaže kako treba vjerovati svojim instinktima jer moda je igra u kojoj pobjedu na kraju odnosi individualnost i originalnost. Svi oni su posebni na svoj način i kreativno su se izrazili u svom stilu. Ponuda ženske kolekcije donosi jednu nove preppy estetiku oživotvorenu kroz opuštene siluete i razigrane proporcije. Ljepota je u različitosti i kreativnosti, a originalnost u osobnosti koju svatko iskazuje na svoj način.

Tommy Hilfiger Weekend Getaway je prekrasno druženje koje će zasigurno svi nositi kao uspomenu i novu kreativnu školu koja nas je naučila kako je moda zapravo igra s kojom se bez straha treba uhvatiti u koštac da bi na kraju dobili  čaroliju. Svi komadi na fotografijama dostupni su u Tommy Hilfiger trgovinama u Zagrebu, Splitu, Zadru i Rijeci i na Fashion&Friends web stranici.

Učitati još
Zatvori