Najbolji high street komadi koje već možete naći na ljetnom sniženju

Najbolji high street komadi koje već
možete naći na ljetnom sniženju

@fundachristophersen

Vrijeme je za shopping! Iako ljetna sezona još uvijek nije službeno počela, modni brendovi i online shopovi već su krenuli s prvim ljetnim sniženjem koje je donijelo neočekivano dobre popuste i ponude. Nakon međusezonskog sniženja, ali prije početka velikog ljetnog sniženja koje će već tradicionalno započeti 27. lipnja, predsezonsko sniženje donosi odličan popust na odabrane odjevne komade i modne dodatke iz proljetnih i ljetnih kolekcija među kojima ćemo pronaći sve što nam treba kako bismo zaokružili ljetnu garderobu, zamijenili stare basic modele novima ili pronašli nekoliko komada za godišnji odmor.

Iako su postala sinonim za shopping groznicu i nepromišljeno kupovanje potaknuto visokim popustima i niskim cijenama, sniženja zapravo mogu biti savršena prilika da na policama omiljenih modnih trgovina potražimo sve one odjevne komade kojima ćemo se uvijek iznova vraćati, koji će biti osnova naše garderobe i koji su sada pristupačniji no ikad. Koje se odjevne komade i modne dodatke iz ponude high street brendova isplati dodati u shopping košaricu već danas?

HIGH STREET KOMADI KOJE SE ISPLATI POTRAŽITI NA SNIŽENJU

Sasvim neočekivano i na oduševljenje mnogih, sredina mjeseca lipnja donijela je prve popuste i najavila veliko sezonsko sniženje ispred nas. Iako ono najbolje tek dolazi, na trenutnim sniženjima u high street brendovima Mango, H&M, Massimo Dutti i Springfield već se krije nekoliko pravih modnih dragulja.

Od basic komada preko elegantnih modernih klasika do male party haljine, u nastavku donosimo nekoliko favorita s lipanjskih high street sniženja.

MANGO

H&M

MASSIMO DUTTI

SPRINGFIELD

Foto: Instagram, H&M, Mango, Massimo Dutti, Springfield

Učitati još
Zatvori