30 najboljih high street komada iz prvih proljetnih kolekcija

30 najboljih high street komada iz
prvih proljetnih kolekcija

S prvim danima nove godine stigle su i prve high street kolekcije za nadolazeću proljetnu sezonu koje su najavile modne trendove koje ćemo obožavati i istaknule nekoliko komada koji će se pretvoriti u naše nove modne favorite. Iako su oni topli proljetni dani kada će T-shirt kratkih rukava i omiljene trendi traperice biti izbor s kojim nećemo moći pogriješiti daleko ispred nas, najnovije high street kolekcije donijele su sve što nam treba kako bi sa stilom prošetali kroz prijelazno razdoblje i zakoračili u novu sezonu.

STIGLE SU PRVE PROLJETNE HIGH STREET KOLEKCIJE

Baš poput luksuznih modnih kuća i dizajnera, high street brendovi za početak nove sezone i nove modne priče pripremili su odlične odjevne komade i modne dodatke koji na najbolji mogući način spajaju trendove čije vrijeme tek dolazi, proljetne klasike s modernim pomakom i basic modele sa finim pletivom, gležnjača i drugim zimskim favoritima koji će igrati važnu ulogu u našim ormarima i kombinacijama tijekom prvih proljetnih dana.

Koji će odjevni komadi i modni dodaci igrati ključnu ulogu u novoj sezoni? Traperice sa trapez nogavicama ili u ležernom mom jeans modelu, blejzer u crnoj boji ili kariranom uzorku, klasične haljine u trendi izdanju i koordinirani setovi samo neki od modnih favorita koje smo nosili u 2018. godini, a s kojima ne možete pogriješiti ni ovog proljeća.

Uz stare favorite, prve proljetne high street kolekcije donijele su i nove trendove među kojima se istaknuo se trend inspiriran western stilom. Iako smo naznake ovog trenda imali prilike vidjeti u jesenskim i zimskim kolekcijama kada su se kaubojske čizme našle na listi najpoželjnijih komada, proljeće će mu posvetiti više pažnje u odjevnim komadima koji spajaju klasične western motive i detalje s nešto ženstvenijim siluetama i krojevima. Uz western stil, proljeće će u modni svijet vratiti boemske estetike u vibrantnim uzorcima, raskošnoj paleti boja i prozračnim tkaninama i siluetama. Osim što su svoje mjesto pronašli u prvim high street kolekcijama za proljeće, western i boho odjevni komadi i modni dodaci bit će savršeni dodatak proljetnim klasicima i dašak osvježenja u svakodnevnim kombinacijama.

NAJBOLJI HIGH STREET NOVITETI ZA PROLJEĆE 2019.

40 najboljih modnih noviteta za proljetnu sezonu koje već možete pronaći u trgovinama popularnih high street brendova izdvojili smo u nastavku.

MANGO

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

MASSIMO DUTTI

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

ZARA

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

RESERVED

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

Reserved

STRADIVARIUS

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

Stradivarius

PULL & BEAR

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Pull & Bear

Foto: Instagram, Bershka, H&M, Mango, Massimo Dutti, Pull & Bear, Reserved, Stradivarius, Zara

Učitati još
Zatvori