Najbolji lookovi Cannes Film Festivala

Najbolji lookovi Cannes Film Festivala

Elle Fanning

Iza nas je deset dana dana filmskog festivala u divnom i glamuroznom Cannesu koja su donijela odlične projekcije na velikom platnu i nezaboravne trenutaka na crvenom tepihu. Cannes Film Festival iza sebe ima više od sedam uspješnih desetljeća tijekom kojih su se na velikom filmskom platnu izmijenile na stotine kultnih filmova, dok su njegovim poznatim crvenim tepihom prošetale najveće zvijezde iz povijesti filma.

NAJBOLJE TRENUTCI 72. CANNES FILM FESTIVALA

Sedamdeset i drugi po redu Cannes Film Festival otvoren je prošlog uzorka novim filmom Jima Jarmuscha The Dead Don’t Die s glumačkom postavom koja uključuje Billa Murraya, Tildu Swinton, Chloë Sevigny, Adama Drivera i Selenu Gomez. Impresivnu glumačku postavu u svom novom filmu Once Upon a Time … in Hollywood okupio je i Quentin Tarantino. Film je oduševio i publiku i kritiku u Cannesu, a Tarantino i zvijezde njegovog devetog po redu filma, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio i Margot Robbie, zaslužile su ovacije koje su trajale devet minuta. Uz nove filmova Jima Jarmuscha i Quentina Tarantina, filmskom platnu izmijenili su neki od najboljih novih filmova svjetske kinematografije.

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino i Margot Robbie

Osim najboljih novih filmova, u Cannesu uvijek imamo priliku vidjeti i ono najbolje od modnog svijeta. Crvenim tepihom još jednom su prošetale najraskošnije, najglamuroznije i najekstravagantnije kreacije prestižnih modnih kuća, dok su se ulice Cannesa pretvorile u malu modnu pistu na kojoj su zvijezde pokazale svoju opušteniju stranu. Među najbolje odjevenima istaknule su se Elle Fanning, Julianne Moore, Selena Gomez i Belle Hadid, a najbolje celebrity lookove koje smo imali prilike vidjeti u prvih devet dana kultnog filmskog festivala izdvojili smo u nastavku.

DAN PRVI

Elle Fanning
Tilda Swinton i Selena Gomez
Julianne Moore

DAN DRUGI

Selena Gomez
Elle Fanning
Julianne Moore

DAN TREĆI

Bella Hadid
Natacha Régnier
Eva Herzigova

DAN ČETVRTI

Penélope Cruz
Deepika Padukone
Bella Hadid
Penélope Cruz

DAN PETI

Penélope Cruz
Helen Mirren i Andie MacDowell
Priyanka Chopsra

DAN ŠESTI

Anja Rubik
Sara Legge

DAN SEDMI

Léa Seydoux
Elle Fanning

DAN OSMI

Margot Robbie
Elle Fanning

DAN DEVETI

Margot Robbie
Léa Seydoux
Izabel Goulart

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori