Najbolje poslovne kombinacije za dane kada je vani baš jako vruće

Najbolje poslovne kombinacije za dane
kada je vani baš jako vruće

Iako smo ljeto mjesecima s nestrpljenjem iščekivali, ljetne vrućine u gradu malo je tko dočekao s veseljem. Visoke temperature i užareni gradski asfalt boravak u gradu učinit će manje ugodnim, a odabir svakodnevnih kombinacija pretvoriti u pravi modni izazov, osobito kad je o elegantnim poslovnim kombinacijama riječ. Koji komad izvući iz ormara da bismo izgledali elegantno i osjećali se udobno tijekom cijelog radnog dana, čak i kada temperature porastu iznad 30?

Poslovne kombinacije za ljetne dane

S temperaturama iznad trideset stupnjeva, rijetki ljetni komadi će istovremeno biti udobni i primjereni za poslovno okruženje. U modelima idealnim za ljetni poslovni look spoj elegancije i svježine istaknut će se kao savršeni izbor.

Od prozračnih materijala i u kombinaciji s trendi detaljima, krojevima i siluetama, midi haljine, slip suknje, lagani kombinezoni, laneni modeli i modni klasici istaknut će se kao izbor u kojem ćete sa stilom i dozom sofistikacije prkositi ljetnim vrućinama. Kako ih nositi ovog ljeta?

Nekoliko jednostavnih outfit formula bit će dovoljno za pregršt odličnih kombinacija. Kao jedan od najpopularnijih istaknut će se spoj klasičnih modela u crnoj i bijeloj boji. Raskošna bluza i široke crne hlače od lana ili elegantna slip suknja nepogrešivi su izbor za baš svaku priliku, pa tako i vruće ljetne dane na poslu. Baš poput kombinacija u crnoj i bijeloj boji, kombinacija T-shirta i slip suknje donosi jednostavni i chic odgovor na poslovni look s trendi pomakom. Ako vaše poslovno okruženje nameće formalniji kodeks odijevanja, T-shirt zamijenite laganom košuljom klasičnog kroja. Najjednostavniji poslovni look još jednom ćemo pronaći u midi haljinama i kombinezonima s elegantnim pomakom uz koje sve što ćete trebati su dobra i omiljene ljetne sandale. Najugodnije poslovne kombinacije kriju se u lanenim modelima – odijelo, haljina ili kombinezon od lana zasigurno će se istaknuti kao ljetni favoriti koje ćemo nositi uvijek i svugdje.

Dozu ljetne inspiracije za poslovne kombinacije pronađite u nastavku!

Crno-bijeli look

Ženstvena midi haljina

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JENNY CIPOLETTI (@jennycipoletti)

Lan od glave do pete

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

?

Objavu dijeli Annemiek Kessels (@modedamour)

Svestrani i ugodni ljetni kombinezon

Učitati još
Zatvori