Mango ima odlične high street torbe za novu sezonu

Mango ima odlične high street
torbe za novu sezonu

High street brendovi danas su najpopularnija shopping destinacija, osobito kad je riječ o trendi komadima u koje ne želimo uložiti puno novaca jer će ih već sljedeće sezone, ako ne i ranije, zamijeniti neki novi it komadi. Među trendi komadima koje ćemo uvijek tražiti na policama high street trgovina nalaze se torbe. Klasične modele jednostavnih oblika, posljednjih nekoliko sezona zamijenile su efektne torbe koje krase ne samo neobični oblici, već i novi materijali, upečatljivi detalji i raskošne boje. Svaki od modela pretvara se u jednostavan trik za podizanje i najjednostavnijih kombinacija, zadržavajući onaj praktičan element koji torbe ističe kao nezaobilazni dio svakog looka.

Neke od najefektnijih high street torba za novu sezonu unutar svoje proljetne kolekcije predstavio je high street brend Mango. Iako će mnogi istaknuti veliku razliku u kvaliteti i u izgledu između torbi s high end i high streeta, popularnih španjolski high street brend u proteklih nekoliko sezona dokazao je da pristupačne torbe mogu izgledati jednako dobro kao i one s potpisom luksuznih modnih kuća i prestižnih modnih dizajnera.

OVOG PROLJEĆA NOSIT ĆEMO MANGO TORBE

Klasičnog izgleda, ali s modernim pomakom, Mango torbe za proljetnu sezonu nose high street cijene, no izgledaju jednako dobro poput high end modela. Od jednostavnih cross-body modela kojima je trendi pomak donio efekt zmijske kože do torbi od prirodnih materijala poput konopa, bambusa i drvenih perli ili detalji, najpoželjnije torbe za proljetnu sezonu nalaze se u kolekciji popularnog high street brenda. Uz praktične torbe za kojima ćemo svakodnevno posegnuti, prva proljetna kolekcija ponudila je i pregršt upečatljivih malih torbi koje će biti savršeni večernji izbor. S novom sezonom tuluma i brojnim posebnim ili svečanim prilika ispred nas, mini Mango torbe bit će dovoljne da jednostavnu haljinu ili kombinaciju pretvorite u efektan look.

Sve nove Mango torbe možete pronaći na mango.com  i u Mango trgovinama, a mi smo izdvojili dvadeset naših favorita.

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori