Najbolje kožne torbe za jesen koje možete pronaći na high streetu

Najbolje kožne torbe za jesen koje
možete pronaći na high streetu

Početak jesenske sezone u modnom nas je svijetu i našim ormarima vratio toplim materijalima, raskošnoj paleti boja i odjevnim komadima efektnog izgleda. Jedan od modnih sinonima za jesensku sezonu su i upečatljivi modni dodaci koji savršeno prenose karakter sezone te svaku, i najjednostavniju kombinaciju čine boljom i zanimljivijom. Uz svilene marame koje ćemo nositi na nekoliko različitih način, sjajni nakit koji nećemo skidati i omiljene čizme cipele u novom, trendi izdanju, na listi najpoželjnijih modnih dodataka bez kojih je svaka garderoba i kombinacija nezamisliva ističe se i dobra kožna torba.

Savršeni jesenski modni dodatak

Popularnost i važnost dobre kožne torbe u svakom ormaru, potvrdile su kolekcije velikih modnih kuća i poznatih modnih dizajnera, ali i omiljenih high street brendova koje kožnu torbu donose u njegovom najpristupačnijem izdanju!

Kako izgledaju najbolje high street kožne torbe koje ćemo u svoju garderobu dodati ovog proljeća, a koje ćemo nositi i sezonama nakon?

U potrazi za savršenom torbom, nebitno o kojem modelu se radilo, uvijek težimo onim svestranim, praktičnim i elegantnim modelima, a kao ne samo najsvestranije, najpraktičnije i najelegantnije, već i kao najisplativije ističu se torbe od prave kože.

Za torbu od prave kože svake sezone morat ćete nešto više, zbog čega su high street brendovi savršeni izbor u potrazi za elegantnom torbom od kože koje će se u vašem ormaru zadržati godinama pronađate, a koja nosi pristupačniju cijenu.

Kožne high street torbe za jesen 2021.

Baš poput svake dobre torbe, kožne torbe s high street potpisom donose spoj funkcionalnosti i vizualno privlačnog karaktera. Od onih uvijek popularnih i poželjnih klasičnih modela do onih osvježenih trendi bojama i novim ne tako običnim siluetama, kožne torbe iz kolekcija za jesen donijele su savršeni spoj klasičnog i modernog te stvorile modele koje ćete nositi godinama, bez obzira na promjenu sezona i trendova.

30 najboljih modela koje možete pronaći u prvim jesenskim kolekcijama iz high street trgovina izdvojile smo u nastavku.

COS
Uterque
Zara
Zara
Uterque
Mango
Mango
Mango
Uterque
Massimo Dutti
COS
Massimo Dutti
Zara
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Mango
Zara
Uterque
Uterque
Uterque
COS
COS
Uterque
Mango
Massimo Dutti
COS
Massimo Dutti
COS
Zara

Foto: Instagram, COS, Mango, Massimo Dutti, Uterque, Zara

Učitati još
Zatvori