Zimska modna priča ispričana kroz nove Mura Pehnec torbe

Zimska modna priča ispričana kroz
nove Mura Pehnec torbe

Torbe Mure Pehnec krase kontrasti koji pojedini model čine prepoznatljivim unutar svake kolekcije. Jednako kao što ova bajkovita kampanja ostavlja dojam nekog bezvremenskog međuprostora u kojemu prevladavaju kontrasti toplo-hladno, tako i torbe ove poznate dizajnerice svoju nosivost dokazuju u promjenama godišnjih doba i situacijama u kojima ih nosimo. Svečane su na crvenom tepihu, glamurozne uz visoku modu, ali istovremeno potpuno prikladne  u (svako)dnevnim obavezama i prozaičnoj rutini čineći ih uvijek posebnima i – zbog svoje unikatnosti – samo našima.

Zimska priča Mure Pehnec

Zimska Priča predstavlja jesensko-zimsku kolekciju, a krase ju boje koje se probijaju kroz maglovitu tajanstvenost i donose nam dašak sunca koje nam je potrebno u trenutcima kad je ljeto tek sjećanje ili slatko iščekivanje.
Uz kreativno vodstvo Mure Pehnec Žigmund, na projektu su sudjelovale Fani Solomun i Lucija Žerjav kao modeli, Željka Jurišić, zaslužna za šminku, te Mladen Šinko iza fotoaparata.

Ponuda kožnih torba Mure Pehnec redovito se širi, a svake sezone uvode nove modele i kolekcije. Osim u trgovini u Varaždinu, u ulici S. S. Kranjčevića 4, te brojnim trgovinama diljem Hrvatske, najveća ponuda torba dostupna je u njezinoj web trgovini. Za sve ostale novosti i najnovije suradnje pratite Muru Pehnec putem Facebooka i Instagrama.

Foto: Mladen Šinko

Učitati još
Zatvori