Torbe koje će poželjeti imati svaka žena koja istinski drži do stila
Torbe koje će poželjeti imati svaka žena koja istinski drži do stila

Torbe koje će poželjeti imati svaka žena
koja istinski drži do stila

Modni dizajn moćna je industrija raširena po cijelome svijetu. Sam pojam može se definirati kao stvaranje odjeće i modnih dodataka koji imaju funkcionalnu, ali i kreativnu ulogu. Iako se modni dizajn ne smatra granom umjetnosti, kada promatramo cijeli proces stvaranja, možemo zaključiti kako je zaista riječ o vizualnoj umjetnosti koja puno toga može reći o osobi koja je nosi i konzumira. U tom smislu modni brendovi imaju cijeli proces obraćanja i prezentiranja novih kolekcija kako bi privukli što više kupaca.

mona
mona

Modni detalji kao ključ dobrog stila

Kako biste izgradili vlastiti stil, potrebno je uložiti u kvalitetne i posebne modne dodatke koji čine razliku. U moru izbora i brze mode, te trendova koji se mijenjaju na tjednoj bazi došlo je do svojevrsnog zasićenja u kojem većina ljudi izgleda isto. Često kupujemo nekvalitetne komade koje gomilamo u ormarima i nosimo doslovno jednu sezonu. Osim što je takav vid proizvodnje štetan za okoliš, pomoću takvih komada nećemo izgraditi vlastiti stil. Modna kuća Mona već godinama proizvodi i prezentira modne dodatke u malim količinama koji mogu konkurirati svjetskim brendovima.

mona

Modna kuća Mona – spoj kvalitete i dizajna

Sigurno ste već svi čuli za ime ove modne kuće koja broji trgovine diljem regije, a svojim dizajnom osvaja srca brojni fashionistica. No, njihove torbe bismo posebno istaknuli kao kvalitetan detalj s čijim odabirom nema greške. Rađene su ručno, u malim serijama od najkvalitetnije talijanske kože, a njihova dorada u vidu šavova, postave i metaliziranih detalja je dovedena do savršenstva. Dovoljno je uzeti Mona kožnu torbu u ruke i bit će vam jasno o čemu je riječ.

mona
mona

Kvalitetne i cjenovno pristupačne, nametnule su se kao IT komad koji svaka ljubiteljica klasike s urbanim pomakom treba imati. Bilo da riječ o mini torbicama, velikim torbama ili pak ruksacima, ne znamo koji model nam se više dopada. Novi modeli velikih torbi od prošivene kože prate posljednje svjetske trendove, a izgledaju spektakularno. Osim toga, model od tvid materijala je klasik s trendi pomakom na koji možete iskombinirati cool, a i klasičnu kombinaciju. Kada govorimo o bojama, popularna je zelena, a Mona je i toj verziji napravila stylish zelenu torbu idealnu za streetstyle scenu.

mona
mona
mona
mona
mona

Monine torbe se osim kvalitete, mogu pohvaliti i odličnim dizanom koji je prilagodljiv za sve prigode. Bilo da preferirate gradske, trendi kombinacije ili klasične poslovne, ove torbe će savršeno izgledati na outfitu. Prilagodljive, funkcionalne, kvalitetne i proizvedene u malim količinama, vašem stilu će dati ‘ono nešto’. Sve modele možete pronaći na Mona web shopu i u odabranim trgovinama.

mona
mona
mona

Foto: MONA

Učitati još
Zatvori