Ovo je prvi proljetni favorit koji će svoje mjesto pronaći u svakoj garderobi

Ovo je prvi proljetni favorit koji će svoje
mjesto pronaći u svakoj garderobi

Iz dana u dan, na police naših omiljenih modnih trgovina stižu nove modne kolekcije u kojima smo već pronašle nekoliko apsolutnih favorita za nadolazeću sezonu. Uz neočekivane trendove i efektne modele, proljetne kolekcije vratile su nas i nekim od naših omiljenih modnih klasika. U novim modelima s odmakom od klasičnog u krojevima i s trendi pomakom u detaljima – modni klasici su za proljeće 2022. zadržali svoju svestranost i eleganciju, ali izgledaju svježe i efektno što ih ističe među najboljim modelima koje možemo dodati u svoju garderobu. Jedan od modnih klasika u modernom izdanju kojem ovog proljeća nećemo odoljeti je odijelo.

Neodoljiva privlačnost odijela

Od prvih odijela unutar ženskih ormara s potpisom velikih dizajner poput Coco Chanel i Yves Saint Laurenta pa sve do danas, odijela su zadržala status moćnog komada koji unutar svake garderobe u koju unose jednostavnost sa snažnom porukom. Posljednjih nekoliko godina, odijelo je prešlo granice formalnog odijevanja u novim, nikad privlačnijim modelima koji su dekonstruirali njegove poznate oštre linije, a monotoniju neutralne palete obogatili bojama i uzorcima.

Za proljeće 2022. godine, savršeno odijelo već smo pronašle – i to u nekoliko različitih modela. Jedna stvar koja im je zajednička je potpis modnog brenda MONA.

MONA odijela su najefektniji modni novitet

Proljetna kolekcija modnog brenda MONA stigla je i donijela baš sve što možemo poželjeti za novu modnu sezonu kojoj se približavamo. Od raskošnih bluza i ženstvenih haljina do savršenih kožnih jakna i torbica koji će našem proljetnom ormaru i looku dati cool predznak, odličnih modela ni ove sezone ne nedostaje u MONA kolekciji. Ipak, jedan nas je odjevni komad posebno oduševio.

U nekoliko efektnih modela, MONA odijelo bez sumnje će biti jedan od apsolutnih bestsellera brenda i jedan od najpoželjnijih proljetnih noviteta u svakom ormaru. Za proljetnu sezonu, popularni modni brend koji je osvojio domaće trendseterice klasičnom odijelu dao je potpuno nov izgled. S dozom prepoznatljive elegancija, Mona odijela u potpunosti u transformirala taj poznati modni klasik i pretvorila ga u modni favorit sezone.

U proljetnoj kolekciji možete pronaći efektno odijelo sa suknjom u žutoj boji i odijelo s hlačama u neobičnoj nijansi zelene, odijelo sa suknjom i patchworkom te nekoliko odijela s hlačama koja su sve samo ne klasična. Svoj efektan izgled mogu zahvaliti domišljatim pomacima u dizajnu te detaljima poput upečatljivih gumbi, istaknutog struka i remenja.

Pogled na MONA odijela za proljeće 2022. donosimo u nastavku, a pronaći ih možete u svim MONA trgovinama te u MONA online shopu.

Foto: Instagram, MONA

Učitati još
Zatvori