Savršene party haljine vraćaju nas u osamdesete

Savršene party haljine vraćaju
nas u osamdesete

Dobra vijest za ljubitelje glamuroznih šljokica i trendova iz osamdesetih. Nosit ćemo ih cijelu zimu jer je pred nama rasplesano doba godine kada moramo biti spremne zablistati senzacionalnim izgledom u bilo kojem trenutku. A osamdesete su najbolja inspiracija kada je party u pitanju. Hoće li to biti neka od varijanti pripijene crne haljine u svjetlucavom izdanju ili neki drugi model koji možemo pronaći u analima modne povijesti, na nama je da izaberemo. Jedino su pravilo šljokice!

HALJINE INSPIRIRANE OSAMDESETIMA ZA NOVU PARTY SEZONU

Dizajneri brenda Mohito izbacili su kolekciju koja neodoljivo podsjeća na visoku modu iz osamdesetih; veliki izrezi na haljinama, kombinezoni, gola ramena, visoki prorezi, čipka i puno sjaja. Osim svjetlucavih tkanina, novu, potpuno monokromatsku kolekciju Mohita karakteriziraju čiste linije krojeva koje pristaju svakoj građi tijela, prikrivajući i otkrivajući baš tamo gdje treba.

Moda iz, ne tako davnog, vremena televizijskog glamura i ekstravagantnih ikona stila doživljava svoj revival. Ove ćemo prekrasne svjetlucave komade nositi besprijekorno našminkane, s odličnim frizurama i savršeno usklađenim nakitom.

Izdvojili smo tri klasična tipa haljine inspirirane osamdesetima, u kojima ćemo izgledati holivudski.

Uska haljina koja prati liniju tijela

Lepršava haljina, ukrašena čipkom, šljokicama ili prozirnim detaljima

Strukirana midi-haljina koja ističe ramena

NAJBOLJI MOHITO MODELI ZA SVE ZIMSKE TULUME

 

 

 

 

 

Foto: Mohito

Učitati još
Zatvori