Sportski chic u tri looka Ive Radić

Sportski chic u tri looka Ive Radić

Proteklih tjedana pobliže smo vas upoznali s novim modnim brendom na našem tržištu – Luisa Cerano, i pokazali kako u njegovom asortimanu možete naći sve što vam je potrebno za jesensku i zimsku garderobu, kako onu poslovnu, tako i onu privatnu. Brend je to koji se savršeno prilagođava svim životnim stilovima, ukusima i potrebama modernih žena, a spajajući bezvremensku klasiku s modnim trendovima, pokazao se pouzdanim partnerom ženskog ormara. Nakon što smo vam predstavili Luisa Cerano komade u najljepšim tonovima jeseni, zatim njegove poslovne komade, pa i one party karaktera (koji će biti idealni za nadolazeću blagdansku sezonu), red je došao na to da vam pokažemo još jedno lice Luisa Cerano brenda, i to ono sportsko.

Dolčevita, pulover, prsluk i hlače Luisa Cerano

Sportski look Luisa Cerano

I sportska moda na Luisa Cerano način nije sasvim sportska, već bi se više mogla opisati kao sportski chic ili pak sportska elegancija. Svaki komad iz ove kolekcije sa sobom nosi i dašak ženstvenosti, pa ona definitivno nije rezervirana isključivo za sportske dvorane, već i za ležerne gradske šetnje, što samo potvrđuje svestranost brenda Luisa Cerano.

Pulover, hlače i ovratnik Luisa Cerano

Tri sportska looka s pomakom i u ovom je slučaju odjenula Iva Radić, pokazavši nekoliko odličnih kombinacija, u kojima su do izražaja naročito došli sportski komadi poput puf jakni i puf prsluka, a svaki look oplemenjen je vibrantnim bojama, koje su spremno razigrale uobičajeno sivilo jesenske i zimske garderobe. Puf jakna ili prsluk u nekoj atraktivnoj boji definitivno će biti najbolji dodatak ženskoj garderobi u hladnijoj sezoni, a mogućnosti njihova kombiniranja gotovo su neograničene; uzmite u obzir baršunaste hlače, fino zimsko pletivo i druge komade iz ovih lookova.

Jakna, pulover i hlače Luisa Cerano, cipele Tosca Blu, sunčane naočale Mango 
 

 

 

Sve Luisa Cerano komade iz ovog editorijala istražiti, isprobati i kupiti možete u trgovini Basler, na adresi Trg bana Josipa Jelačića 6 (distributer Tekstilpromet).

Foto: Sanja Jagatić

Styling: Barbara Repe

Make up: Simona Antonović

Frizura: Salon Teuta

Zahvaljujemo Gradu Svetoj Nedelji na ustupljenom prostoru za snimanje u dvorcu Erdödy Kerestinec.

Učitati još
Zatvori