Power dressing na Luisa Cerano način s Ivom Radić u glavnoj ulozi

Power dressing na Luisa Cerano način s
Ivom Radić u glavnoj ulozi

Kako modne sezone odmiču jedna za drugom, a zasićenost najnovijim trendovima postaje sve veća, bilo je nemoguće ne primijetiti da se modna publika polako počela okretati nekim novim stilskim filozofijama, ali i razvijati neke nove kupovne navike. U vremenima kada smo bombardirani modnim novitetima sa svih strana, kao i u vremenima u kojima sve više pažnje posvećujemo tome kakvu odjeću nosimo, koju ona ulogu igra u našim životima i kako naši modni odabiri naposljetku utječu na okoliš u kojem živimo i kojeg ostavljamo nadolazećim generacijama, mantra ‘kvaliteta ispred kvantitete’ postala je izuzetno bitna.

Danas su žene spremne za dobar odjevni komad odvojiti više novaca no što su prije to možda činile, a u tom slučaju žele dobiti ‘svjetski’ komad, onaj za koji kažemo da priča pet svjetskih jezika, onaj koji će u ženskoj garderobi doslovno potrajati godinama, ako ne i cijelo desetljeće… Povratak je to kvalitetama koje su nekoć bile visoko na cijeni, a svojim kolekcijama to najbolje dočarava poznati modni brend Luisa Cerano, brend koji je prošle godine stigao na domaće modno nebo i sa svojim se kolekcijama smjestio na adresi modne trgovine Basler, na Trgu bana Jelačića 6. Upravo ondje netom je održano i predstavljanje kolekcije za jesen/zimu 2019./2020., a povodom njena dolaska u trgovine, snimili smo i modni editorijal s najvećim adutima Luise Cerano za hladnije dane, i s ultimativnom ambasadoricom brenda, Ivom Radić u glavnoj ulozi.

Kako Luisa Cerano interpretira veliki trend u ženskoj modi – power dressing

Luisa Cerano u kratkom je roku postala adresa broj 1 za sve moderne i poslovne žene, koje su stalno u pokretu, no s druge strane izuzetno drže do svog stila i žele da ih on prezentira na najboljoj mogućoj razini. Luksuzni i visoko kvalitetni komadi s ovim modnim potpisom donose najbolji mogući omjer aktualnih trendova i bezvremenske klasike, pa čak i takozvani trendi komadi u Luisa Cerano kolekcijama imaju tu bezvremensku kvalitetu. Najbolji materijali i vrhunski krojevi koji pristaju ženama raznih godina, figura i stilskih preferenci ujedinjeni su u odjevne komade za koje će vas baš svi pitati gdje ste ih nabavile, a vi ćete se u njima osjećati samopouzdano i moćno.

Blejzer, košulja i hlače Luisa Cerano

Baš zato, posebno je zadovoljstvo vidjeti kako Luisa Cerano u novoj sezoni interpretira veliki modni trend power dressinga, trend koji je prvu kulminaciju popularnosti imao u 80-im godinama prošlog stoljeća, kada su žene ovim stilom ostvarivale autoritet u poslovnim i političkim krugovima kojima su tradicionalno dominirali muškarci.

Savršeno žensko odijelo

Žensko odijelo tako je postalo ikona i središnja točka power dressinga, a krojeno po mjeri, ono je svakoj ženi pristajalo kao saliveno. Za temu power dressinga, s poduzetnicom, osnivačicom portala Journal.hr i ikonom stila Ivom Radić u glavnoj ulozi, zato smo odabrali tri stylinga kao hommage upravo toj modnoj dekadi koja je pomogla izbrisati neka dotadašnja konzervativna modna pravila.

Blejzer, dolčevita i hlače Luisa Cerano

Kako i vi možete nositi power dressing ove sezone

Ako se i vama sviđa ovaj stil i ovaj trend i ako ga i same želite isprobati u jesenskoj sezoni, Luisa Cerano spremna je ponuditi baš sve što vam treba za kreiranje ovakvih lookova, počevši od divnih vunenih odijela koja se u kombinaciji sa svilenim košuljama pretvaraju u najljepše monokromne kombinacije sezone, preko koloristički ekspresivnih lookova u znaku crvene koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pa sve do kulerskih svakodnevnih kombinacija kojima dominiraju sportski elegantne hlače na crtu i efektni puloveri sa životinjskim printom.

Bunda, pulover i hlače Luisa Cerano, čizme Tosca Blu

Sve Luisa Cerano komade iz ovog editorijala istražiti, isprobati i kupiti možete u Luisa Cerano & Basler trgovini, na adresi Trg bana Josipa Jelačića 6 (distributer Tekstilpromet).

Foto: Senja Vild

Styling: Doris Fatur

Make up: Simona Antonović, asistencija Iva Grgurić

Uređenje interijera: Martina Živković

Učitati još
Zatvori