Iva Radić nosi najbolje kožne komade s potpisom modnog brenda Mona

Iva Radić nosi najbolje kožne komade s
potpisom modnog brenda Mona

Ima nešto u koži što svakoj odjevnoj kombinaciji daje na stavu, edgy dojmu, opako moćnom i istovremeno zavodljivom krajnjem efektu. Kožni komadi svake se hladnije sezone nađu na radaru dizajnera i modnih medija, pa po ovome ništa drugačija nije ni sezona jesen/zima 2021./2022.

A kada smo kod brendova koji kožu kao ‘it’ materijal interpretiraju na vrhunski privlačan i kvalitetan način, jedan od njih je i poznata srpska modna kuća Mona, čije nas kolekcije iz godine u godinu ostavljaju bez daha i u njima naročito uživamo od dolaska Mone na domaće tržište u 2019. godini.

LOOK 1

Mona je sinonim za kvalitetne odjevne komade i modne dodatke od kože

Priča o modnom brendu Mona vodi nas sve do 1989., godine u kojoj je sve počelo i u kojoj vlastitu modnu kuću pokreće bračni par, Nada i Đorđe Momirović. Već u ranim danima brenda, Nada i Đorđe izazvali su pravu malu revoluciju na tržištu, sa svojim kvalitetnim proizvodima modernog dizajna u kojima se svaka žena imala priliku osjećati samouvjereno i elegantno.

30-ak godina kasnije, filozofija brenda koja na prvo mjesto stavlja provjereno dobre materijale i inteligentne/laskave krojeve i dalje je ista, a dokazat će vam to već prvi posjet jednoj od Mona trgovina u Zagrebu ili Splitu. Nema sumnje da će vas uz sve viđeno oduševiti i komadi od kože, koji su kroz godine postali zaštitni znak modnog brenda Mona.

LOOK 2

Mona je danas sinonim za kvalitetne kožne torbe i jakne, no u kolekciji za jesen/zimu 2021./2022. krije se još jako mnogo sjajnih komada od kože.

Kako bismo vam ih predstavile, u ono najbolje od kožne kolekcije brenda Mona uskočila je osnivačica Journala Iva Radić i pokazala kako isfurati sve ove precool komade za kojima će se okretati glave. Od pencil suknji u lak efektu, preko kožnih hlača s upečatljivim detaljima, pa sve do ikoničnih jakni i torbica, Mona je ‘the’ adresa za statement modele od kože ove zime. U nastavku vam donosimo još pregršt odličnih komada, kao i prijedloge kako ih stilizirati!

LOOK 3

LOOK 4

LOOK 5

LOOK 6

LOOK 7

LOOK 8

LOOK 9

Foto: Joanna Paciorek

Styling: Barbara Repe

Make up: Simona Antonović

Frizura: Salon Teuta

Učitati još
Zatvori