Svi ključni odjevni komadi koje zapravo trebamo za ljetnu sezonu

Svi ključni odjevni komadi koje zapravo
trebamo za ljetnu sezonu

Nakon nestrpljivog iščekivanja, ljeto je napokon stiglo! Prvi sunčani i topli ljetni dani razveselili su nas više no ikad, vratili nam dozu optimizma i označili početak sezone uživanja na otvorenom, godišnjih odmora na moru i najšarmantnijih ljetnih trendova u modnom svijetu. Prva druženja na omiljenim gradskim terasama su već iza nas, baš kao i potraga za savršenom lokacijom za godišnji odmor zbog čega je sada savršeni trenutak da dašak ljetnog osvježenja unesemo i u svoju garderobu.

Ljetne kolekcije popularnih modnih brendova fokus su još jednom stavile na razigrani karakter ljetne sezone, raskošnu paletu boja i uzoraka, lagane materijale i prozračne siluete. Među novim modelima već se istaknulo nekoliko apsolutnih favorita koji će izvući ono najbolje iz modnog svijeta i odigrati ulogu ključnih odjevnih komada u svakoj ljetnoj garderobi.

Bez obzira provodite li najtoplije dane u gradu, na moru ili oboje, nova Esmara kolekcija, koja u četvrtak (25. lipnja) stiže u sve LIDL trgovine, donosi sve što vam treba za nikad bolje i ugodnije modno ljeto. Zašto će Esmara ponovno biti naš odabir?

Iza Esmara odjevnih komada uvijek se nalazi onaj neodoljivi spoj pristupačnih cijena, kvalitete i najnovijih trendova zbog čega se popularna trgovina istaknula kao odlična shopping destinacija, čak i kada su najpoželjniji modni trendovi u pitanju. Upravo su najpoželjniji modni trendovi ono zbog čega ćete ovaj tjedan posjetiti najbližu LIDL trgovinu.

Koji su najbolji odjevni komadi koje ovog ljeta možete dodati u svoj ormar, a koje donosi nova Esmara kolekcija?

Esmara modni favoriti za ljetne dane

U potrazi za novim modnim favoritima koje ćemo nositi na gradskim ulicama, a koji će istovremeno biti i savršeni početak naše garderobe za godišnji odmor, tražit ćemo spoj ležernih silueta, ugodnih i laganih materijala te najpoželjnijih modnih trendova sezone. Taj savršen i neodoljivi ljetni spoj nova Esmara kolekcija spojila je u nekoliko efektnih odjevnih komada u kojima ćemo provesti cijelu sezonu.

Među novim Esmara favoritima za ljetne dane istaknule su se kratke traper hlače i lagana traper jakna, trendi bluze u omiljenom ljetnom uzorku (plavo-bijelim prugicama, naravno) te haljine midi i maxi dužine koje u novu Esmara kolekciju i našu ljetnu garderobu unose dozu boemske romantike. Uz prugasti uzorak te plavu i bijelu boju koji se ističu kao ljetni modni klasici kada je o bojama i uzorcima riječ, nova Esmara kolekcija istaknula je nijanse žute kao trendi izbor koji će u trenu začiniti vaš ljetni ormar i look.

Uz Esmara modele koji će svoje mjesto lako pronaći u svakom ženskom ormaru, u LIDL stiže i nova Livery kolekcija koja donosi ljetne modne favorite za mušku garderobu.

Nove modne favorite za ljetnu garderobu iz Esmara kolekcije od četvrtka, 25. lipnja možete pronaći u najbližoj LIDL trgovini, a nekoliko ideja kako ih nositi donosimo u modnom editorijalu u nastavku.

Foto: Sanja Jagatić

Styling: Doris Fatur

Model: Irma (Talia Model)

Make up: Sonja Kvesić 

Frizura: Salon Evelin

Cipele: Alpina 

Tekst i kreativno vodstvo: Ela Jarni

Veliko hvala Swanky Monkey Gardenu na ustupljenom prostoru za snimanje.

Učitati još
Zatvori