Nova Esmara kolekcija za povratak na gradske ulice u udobnim i trendi traper modelima

Nova Esmara kolekcija za povratak na gradske ulice u udobnim i trendi traper modelima

Zakoračili smo u drugu polovicu mjeseca kolovoza koja je najavila skori kraj ljetne sezone i sezone godišnjih odmora u kojoj smo, usprkos situaciji, i ove godine istinski uživali. Povratak svakodnevici vraća nas gradskim ulicama, staroj rutini, brojnim obavezama i našoj gradskoj uniformi, jednostavnim i svestranim komadima za svakodnevne poslovne i ležerne kombinacije. Iako ćemo u toplim i sunčanim ljetnim danima uživati još neko vrijeme, povratak na gradske ulice u nama će probuditi osjećaj novog početka i želju za nekoliko modnih noviteta koji će jednaki efekt stvoriti u našoj garderobi.

Nakon prozračnih i laganih modnih favorita koji su ispunili našu ljetnu garderobu i kofere za godišnji odmor, a prije nego zaronimo u udobnost toplog pletiva, transformacija ljetne u jesensku sezonu tražit će nekoliko svestranih modela koji spajaju najbolje od ljetne i jesenske modne sezone.

Vrijeme je za povratak na gradske ulice

Iako će se nakon nekoliko idiličnih dana ili tjedana provedenih uz obalu mora, mnogi nerado vratiti gradskim ulicama i dnevnoj rutini, modni noviteti oni su koji će taj povratak učiniti bitno boljim i ugodnijim. Kako kreirati savršeni look za prijelazno razdoblje?

Kako bi brzo i jednostavno stvorili savršeni look za prijelazno razdoblje, sve što trebamo je unutar garderobe dodati nekoliko modela koji bezbrižnost i udobnost ljetnih favorita spajaju s prvim jesenskim trendovima. Gdje ćete ih uskoro moći pronaći?

Modne favorite za posljednje ljetne i prve jesenske dane koje ćemo obožavati nositi uskoro ćemo moći pronaći u najbližoj LIDL trgovini jer u ponedjeljak (24. kolovoza) stiže nova Esmara kolekcija. Inspirirana najnovijim modnim trendovima koje donosi jesen te kreirana po mjeri nepredvidljivih i promjenjivih dana koje donosi prijelazno razdoblje, nova kolekcija popularne linije odjeće donosi sve što nam treba za trendi povratak na gradske ulice. Modne novitete Esmara je spojila s pristupačnim cijenama i kvalitetom koji su postali sinonim za LIDL linije odjeće i koji su popularnu trgovinu istaknuli kao omiljenu shopping destinacija, čak i kada je odjeća u pitanju.

Koje modele popularna linija odjeće predlaže za nikad ugodniji povratak na gradske ulice?

Udobni i trendi traper modeli su zvijezda nove Esmara kolekcije

Najnovija Esmara kolekcija donosi jednostavne, udobne i trendi modele u kojima ćemo pronaći savršeni odgovor na izazov odjevnih kombinacija za prijelazno razdoblje. U njezinom središtu istaknuo se vječno privlačan i popularan traper. Kao jedan od najvećih modnih trendova najavljenih trendova za jesensku sezonu, traper će svoje mjesto pronaći u baš svakoj garderobi i kolekciji. S prepoznatljivim cool izgledom i udobnim karakterom, nova Esmara kolekcija vraća nas traperu, ali u nekim novim modelima koje ćemo nositi od jutra do večeri.

Kao najbolji odjevni komad koji možete dodati u svoju garderobu na prijelazu sezona istaknule su se traper haljine. I dok će obožavateljice jednostavnosti ležernih klasika posegnuti za odličnom košulja-haljinom od trapera, ljubiteljice trendova svog favorita pronaći će u šarmantnoj traper haljini kratkih rukava i s dodatkom trendi volana. Uz traper haljinu, traper favorit koji će svoje mjesto pronaći u svakom ormaru bez sumnje su skinny traperice. U našu garderobu za posljednje ljetne i prve jesenske dane, skinny traperice u plavoj i crnoj boji unijet će pregršt različitih outfit ideja i mogućnosti. Uz nove Esmara traperice, najradije ćemo nositi T-shirtice koje, u nekoliko različitih uzoraka, također možete pronaći u novoj Esmara kolekciji. Kako bi zaokružila novu kolekciju i našu garderobu za prijelazno razdoblje, Esmara je traper modelima i T-shirticama dodala i malu crnu haljinu. Model midi dužine koji prati liniju tijela bit će idealan za elegantni dnevni, ali i večernji look.

Esmara modne novitete za posljednje ljetne i prve jesenske dane od ponedjeljka (24. kolovoza) možete pronaći u najbližoj LIDL trgovini, a nekoliko ideja kako ih nositi donosimo vam u modnom editorijalu u nastavku.

Foto: Sanja Tušek

Styling: Doris Fatur

Model: Eva (Talia Model)

Make up: Sonja Kvesić 

Frizura: Salon Evelin

Cipele: Alpina

Tekst i kreativno vodstvo: Ela Jarni

Hvala Tvoje na ustupljenom prostoru za snimanje.

Učitati još
Zatvori