Stigla je jedna od najvedrijih adidas kolekcija dosad, puna predivnih uzoraka

Stigla je jedna od najvedrijih adidas
kolekcija dosad, puna predivnih uzoraka

Ljubitelji dobrog skandinavskog dizajna, već su odavno upoznati s opusom poznatog finskog lifestyle brenda Marimekko, koji je kroz desetljeća djelovanja postao poznat ne samo po svojim živopisnim uzorcima, već i po naglasku koji stavlja na održivi razvoj.

Marimekko je sinonim za svijet najljepših printeva

Od samog osnutka, koji seže u 50-te godine prošlog stoljeća, Marimekko signature look su njegove neusporedive tiskane tkanine koje su brendu dale snažan i jedinstven identitet, prepoznatljiv u cijelom svijetu.

Svog prirodnog partnera, Marimekko je pronašao u poznatom sportskom i urbanom brendu adidas, s kojim se ponovno okuplja za drugo poglavlje zajedničke suradnje. Ova kolekcija očekivano sadrži predivne Marimekko printeve, a zvijezda kolekcije je poznati otisak maka iz 1964. godine, pod imenom Unikko. Print je to koji predstavlja kreativnost i koji je prvi put integriran u kolekciju sportske odjeće koja slavi kreativnost i slobodu kretanja.

adidas x Marimekko – kolekcija o kojoj smo dugo sanjali

Nakon velikog uspjeha prve adidas x Marimekko kolekcije, jedva smo dočekali vidjeti što nas očekuje u ovom novom kreativnom poglavlju za dva poznata brenda.

U rasponu od sportske do streetwear odjeće, najnovija kolekcija uključuje odvažne komade visokih performansi za trčanje, trening, biciklizam, tenis i plivanje. Cijela suradnja bazirana je oko slobode kretanja, kao i građenja najbolje verzije sebe. Upravo zbog te poruke službena kampanja dvaju brendova uključuje četiri triatlonke koje svojom sposobnošću treniranja i nastupa na više sportskih događaja ističu prilagodljivost i kreativnost koja je potrebna za razmišljanje izvan okvira.

Nastavno na tu kampanju, vizuale za ovu kolekciju dobili smo priliku snimiti i mi! U novom modnom editorijalu koji slavi najbolje modele nove adidas x Marimekko kolekcije, predstavljamo vam svoju viziju ovih slavnih uzoraka, interpretiranih na sjajnim sportskim i urbanim komadima koje planiramo nositi cijele sezone.

adidas x Marimekko komadi koji će razvedriti čak i najtmurnije jesenske i zimske dane

Već jedan pogled na ovu super pozitivnu kolekciju razvedrava nam čak i najtmurnije jesenske dane i u prvi plan stavlja savršenu sinergiju Marimekko uzorka i adidasove legendarne tri crte.

Proizvodi nastali kao produkti ove genijalne suradnje sada su dostupni i u Hrvatskoj, a na vama je da odaberete koji će točno komadi postati vaši obožavani favoriti u aktualnoj sezoni.

U kolekciji ćete pronaći sjajne oversized hoodie majice ukrašene Unikko mak printom, sportske haljine i donje dijelove hlača ukrašene istim uzorkom, a poznati Marimekko uzorak proteže se čak i na adidas Ultraboost 21 tenisice. Izrađeni od kvalitetnog i super udobnog materijala, ovi komadi bit će ne samo meka i vedra utjeha u hladnijim danima, već i ekspresija otkačenog stila.

U nastavku vam donosimo hit modele iz adidas x marimekko kolekcije koja je osvojila sve naše simpatije:

adidas x Marimekko kolekcija dostupna je u adidas shopovima u cijeloj Hrvatskoj te u Intersport i Buzz trgovinama.

Foto: Sanja Ebip Jagatić

Modeli: Laura (Relatum Models), Lucija (Talia Model)

Styling: Barbara Repe

Make up: Saša Knežević

Kosa: Salon Evelin

Kreativno vodstvo: Ela Jarni

Učitati još
Zatvori