Gdje pronaći savršeni kupaći kostim? Ovi brendovi imaju odličan izbor modela i veličina

Gdje pronaći savršeni kupaći kostim? Ovi brendovi imaju odličan izbor modela i veličina

Kupaći kostimi oduvijek su bili jedan od najmrskijih komada na shopping listi, a pronalazak savršenog modela u kojem ćemo se osjećati ugodno gotovo možemo nazvati modnom urbanom legendom unutar ljetnog ormara. Osim modela u kojima su se rijetki osjećali ugodno i slobodno, mnogi od brendova unutar svojih kolekcija kupaćih kostima nude jako ograničeni raspon veličina što nekima predstavlja još jednu prepreku u pronalasku savršenog kupaćeg kostima.

Ipak, modni svijet polako se mijenja i postaje sve otvoreniji. Uz sve veću raznolikost modela, u posljednjih nekoliko sezona svjedočimo i sve boljoj ponudi kada je o veličinama riječ.

La Blanca

Savršeni kupaći kostimi za svaki stil i svaku figuru

Pronaći kupaći kostim ove je sezone možda lakše no ikad. Nova sezona i njezini trendovi koji su ponovno popularizirali retro siluete i jednodijelne modele znatno su olakšali cijeli proces potrage za idealnim kupaćim kostimom za ljeto ispred nas i godišnji odmor na predivnim plažama.

Osim što donose osvježenje nakon sezona vladavine bikini modela s trokutastim gornjim dijelom i slip donjim dijelom koji se veže na bokovima, i jednodijelni modeli i retro siluete donose krojeve koji laskaju svakoj figuri, ističu njezine najbolje dijelove i naglašavaju ženstvenost tijela. Upravo su se jednodijelni modeli i dvodijelni kupaći kostimi s retro prizvukom i modernim pomakom istaknuli unutar kolekcija brendova koji, osim što nude raskoš različitih modela, nude jednako veliki raspon kada je o veličinama riječ. Popularni high street brend H&M unutar H&M+ linije nudi trendi kupaće kostime do veličine 54. I popularni online shop ASOS ima svoj ekvivalent H&M-ovoj H&M+ liniji – ASOS Curve badići idu do veličine XXXL. Brendovi posvećeni kupaćim kostimima, Summersalt i La Blanca, na modnoj su se sceni istaknuli zbog svojih šarenih i ženstvenih kupaćih kostima, ali i zbog odličnog raspona veličina. Oba brenda imaju kupaće kostima do američke veličine 22, što je veličina 54 u Europi.

Odlični modeli obojeni najnovijim trendovima, brendovi koji imaju pohvalan raspon veličina i sve popularniji online shopping koji isključuje lošu rasvjetu unutar većine garderoba, biranje i isprobavanje kupaćih kostima učinit će ugodnijim iskustvom. Od high street brendova preko brendova posvećenih kupaćim kostimima, u nastavku otkrijte neke od brendova koji nude veliki raspon veličina te najbolje modela iz njihovih aktualnih kolekcija koji laskaju baš svakoj figuri!

H&M

Summersalt

ASOS Curve

La Blanca

Foto: Instagram, ASOS, H&M, La Blanca, Summersalt

Učitati još
Zatvori