Natikače s biserima u kojima možete prošetati s plaže ravno u večernji izlazak

Natikače s biserima u kojima možete prošetati s plaže ravno u večernji izlazak

Od ljeta do ljeta, natikače zadržavaju status ne samo najudobnijih, već i najpraktičnijih i najpopularnijih ljetnih cipela. Udobne za nošenje i jednostavne za kombiniranje, natikače su u svijetu cipela postale sinonim za ljeto i ležerne kombinacije za uživanje u toplim danima na gradskom asfaltu i pješčanim plažama. Ipak, natikače ove sezone nisu rezervirane samo za najležernije prilike i kombinacije.

Iako ih je uvijek krasila doza udobnosti, tek nekoliko posljednjih sezona natikačama je dalo efektan izgled. Nakon što su prešle granicu ležernog odijevanja, natikače su postale trendi model koji pristaje baš svakoj kombinaciji. Najsvestranije i najelegantnije izdanje natikača i ove se ljetne sezone vratilo sa efektnim detaljima poput mašna i bisera.

Popularni modni brendovi prepoznatljivu jednostavnost i udobnost ravnih natikača spojili su s elegantnim siluetama i efektnim detaljima i finim materijalima kako bi kreirali modele koje ćete nositi od jutra do večeri, čak i unutar večernjih kombinacija. Jedne takve natikače koje će jednako dobro izgledati u ležernom dnevnom i večernjem izdanju pronašli smo u kolekciji modnog brenda Uterqüe.

Savršene natikače nose Uterqüe potpis i ukrašene su biserima

Uz crne i smeđe modele od kože koji spajaju udobnost i eleganciju, Uterqüe natikače s biserima istaknule su se kao savršeni modni favorit za tople dane. Udobne i efektne, natikače ukrašene biserima donose odmak od jednostavnosti elegantnih modela, ali istovremeno zadržavaju njihovu svestranost, donose odmak od ležernosti sportski modela, ali istovremeno zadržavaju njihovu udobnost.

Uterqüe natikače možete pronaći i naručiti na službenoj stranici brenda uterque.com.

Foto: Uterqüe

Učitati još
Zatvori