Zarin sestrinski brend ima najbolju high street kolekciju za jesen

Zarin sestrinski brend ima najbolju high
street kolekciju za jesen

Danas je gotovo nemoguće otvoriti ormar u kojem se ne krije nekoliko odjevnih komada i modnih dodataka s potpisom Inditex brendova. Moćna modna grupa okuplja neke od najpopularnijih high street brendova danas. Svaki od njih odgovara na želje određene grupe kupaca, a spojeni zajedno nude baš sve što možemo poželjeti – bez obzira na stil, godine i budžet. Mlađe generacije obožavaju brendove Bershka i Pull & Bear u čijim se modelima modni trendovi spajaju s ležernim karakterom i djevojačkim izgledom, cosy pidžame i udobno donje rublje svi kupujemo u Oyshu, a ljubitelji moderne klasike i elegancije svoje favorite su pronašli na policama Massima Duttija. Najsjajnija zvijezda Inditex grupe bez sumnje je high street brend Zara. Jedan od najpopularnijih modnih brendova na svijetu zavoljeli smo zbog pristupačnih cijena i pristupa usmjerenog prema novim i uzbudljivim trendovima.

Iako je Zara za mnoge još uvijek jedna od omiljenih shopping destinacija, konkurencija na high street sceni danas je veća no ikad, a jedan od brendova koji se nalazi među Zarinim najvećim konkurentima je njezin sestrinski brend Uterqüe.

Zarin sestrinski brend koji volimo više od Zare

Na samom početku Uterqüe se istaknuo kao sestrinski brend popularne Zare. Ipak, nekoliko kolekcija bilo je dovoljno da kombinacijom odličnog dizajna i materijala kvalitetnijih od onih koje smo navikli viđati na high streetu, ali još uvijek relativno pristupačnim cijenama osvoji popularne it djevojke. 

Prepoznatljivi spoj komada inspiriranih popularnim trendovima te posvećenosti dizajnu i detaljima Uterqüe je zadržao i u kolekciji za sezonu jesen/zima 2020./2021. koja, iako inspirirana retro estetikom osamdesetih, donosi vrlo modernu interpretaciju vječnih klasika i najpoželjnijih trendi modela za jesensku i zimsku sezonu. U bitno manje modela od aktualne Zara kolekcije, ali s većom posvećenošću svakom modelu, njegovom dizajnu, izradi, odabiru materijala i svakom detalju, Uterqüe kolekcija za jesen i zimu zaslužuje pažnju. Osim kvalitete, svaki od jesenskih i zimskih modela s Uterqüe potpisom može se pohvaliti i efektnim izgledom koji donosi moderna reinterpretacija klasičnih krojeva i silueta.

Uterqüe modeli za jesen 2020.

U središtu najnovije Uterqüe kolekcije nalazi se neodoljivi spoj klasičnog i trenutno popularnog. Crna, bijela i smeđa boja dominiraju kolekcijom, dok trendi pomak jesenskoj paleti prugasti, točkasti i žakard uzorak. Jednostavne siluete razigrali su trendi detalji poput nabora i puf rukava. Točka na i jesenske Uterqüe kolekcije su modni dodaci – glamurozne sunčane naočale, statement komadi nakita, popularna pouch torba i cool čizme sve su što možemo poželjeti od modnih dodataka za novu sezonu.

Naše Uterqüe favorite za jesensku sezonu izdvojili smo u nastavku, a sve modele možete pronaći i naručiti na uterque.com.

Foto: Uterqüe

Učitati još
Zatvori