Najslađe i najtoplije papuče koje želimo ove sezone

Najslađe i najtoplije papuče
koje želimo ove sezone

Jesenske i zimske dane ne možemo zamisliti bez nekoliko ključnih odjevnih komada i modnih dodataka. Kada govorimo o svakodnevnim kombinacijama, to su kaput, pletivo i čizme. Kada je riječ o slobodnim trenucima i vikendima kod kuće, kao ultimativni favoriti ističu se najugodniji loungewear modeli, pidžame i tople papuče. S najhladnijim jesenskim i zimskim danima ispred na tijekom kojih ćemo većinu slobodnih trenutaka i dana provesti u udobnosti svoga doma, sada je idealni trenutak da investiramo u dobar par papuča.

Savršene papuče pronašle smo u kolekciji jednog od naših omiljenih modnih brendova Sleeper.

Papuče nikad nisu izgledale slađe

Brend Sleeper se na modnoj sceni istaknuo novim pristupom svakodnevnoj odjeći – inspiriran udobnim pidžamama u kojima se uvijek osjećamo ugodno i opušteno, Sleeper je kreirao kolekciju pidžama odijela koje su klasičnoj pidžami dale elegantni pomak i u trenu osvojile svijet. Nakon omiljenog pidžama odijela, brend Sleeper je za ljetnu sezonu pripremio kolekciju romantičnih haljina. Inspiracija iza njih? Spavaćice.

Ove jeseni i zime, Sleeper je svojim šarmantnim modelima pidžama odijela i haljina koje se već nekoliko godina nalaze na listi bestsellera dodao jedan jednako šarmantan novitet – shearling papuče u dva različita modela i nekoliko različitih boja.

Jedan od modela su klasične slip on papuče. Izrađene od shearling materijala, papuče su ugodne i tople, a efektan izgled donose im ružičasta, narančasta i žuta boja. Uz slip on papuče, Sleeper je prije nekoliko dana predstavio Lulu papuče – model inspiriran balerinkama, od jednakog shearling materijala i s dodatkom ljupke mašne s pomponima na krajevima traka.

Najšarmantnije i najtoplije papuče koje ćete obožavati nositi, možete pronaći i naručiti na the-sleeper.com.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori